2777
2789
خدارو هزارمرتبه شکر برای منم دعا کنید تروخدا بعد ۲ سال دیر نیست شما کی رفتید من رفتم ولی جز ساکشن کا ...

نه دیر نیست؛ چون برای بیشتری‌ها مشکل خاصی پیش نمیاد. مورد من استثناء بود تقریبا. گفتم که جدیش بگیری حتما.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
با بالا رفتن سن بدتر میشه. الان جوونی، باید خیلی حواست باشه. خونسردی چارهٔ تمام دردهای دنیاست. شل کن ...

دقیقا من عصبیم مامانم همش میگه اینارو بهم ولی بازم اعصاب ندارم نمیدونم چرا اره خب جوونم پس امیدی هست درست میشه؟ ببخشید انقدر میپرسم حالم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من عصبیم مامانم همش میگه اینارو بهم ولی بازم اعصاب ندارم نمیدونم چرا اره خب جوونم پس امیدی هست ...

اگه تهران هستی، من یه دکتر خوب بخت معرفی کنم.

نه دیر نیست؛ چون برای بیشتری‌ها مشکل خاصی پیش نمیاد. مورد من استثناء بود تقریبا. گفتم که جدیش بگیری ...

ببین الان با یکی دیگه‌ام داتشم حرف میزدم الاناست اشکم در بیاد بخدا حالم خرابه من روحیم کلا ضعیفه

ببین الان با یکی دیگه‌ام داتشم حرف میزدم الاناست اشکم در بیاد بخدا حالم خرابه من روحیم کلا ضعیفه

مشکل اصلی همینه. باید با خودت کار کنی. اصلا هم فکر نکن کار سختیه، فقط اراده کنی، تمومه.

من‌ برای عالم و آدم غصه میخوردم. یک سال برای این جوون‌هایی که پیرارساا کشته شدن با نابینا شدن، گریه میکردم. برای آدمها نه فقط برای گربه‌ها،پرنده.ها، سگ‌ها...

اما اول آدم باید برای خودش دل بسوزونه، بعد برای دیگران. بهترین کاری هم که باید برا خودمون بکنیم اینه که قوی باشیم، حساس نباشیم، عصبی نباشیم، مواظب خودمون باشیم.

مشکل اصلی همینه. باید با خودت کار کنی. اصلا هم فکر نکن کار سختیه، فقط اراده کنی، تمومه.من‌ برای عالم ...

اللن شما کامل درمان شدی؟ بعد وزوزت مزمن بود یا نه؟

اره دقیقا باید روحیم قوی بشه شاید سر به شماور و روانشناسم بزنم

تهرانم اتفاقا بگو

دکتر محمدرضا فتح‌العلومی.

خ بهشتی، روبروی متروی بهشتی، پلاک ۸، واحد ۲.

دکتر خوبیه.

اونجا جای پارک سخت پیدا میشه، دقیقا روبروی ایستگاه متروعه. می‌تونی با مترو راحت بری.

اللن شما کامل درمان شدی؟ بعد وزوزت مزمن بود یا نه؟اره دقیقا باید روحیم قوی بشه شاید سر به شماور و رو ...

روانشناس نیاز نداری. اولش خودت با خودت کار کن، اگه دیدی نمیشه، به یه مشاور مراجعه کن.

وزوزم کم شده، کامل نرفته. من کم‌خوابی دارم، چون بچهٔ کوچیک دارم. ایشالا کم‌خوابیم حل شه، اونم برطرف میشه تا حد زیادی.

شما مشکلت حتما با من فرق داره و جوون هم هستی خیلی. خیلی زودتر و بهتر خوب میشی ♥️

روانشناس نیاز نداری. اولش خودت با خودت کار کن، اگه دیدی نمیشه، به یه مشاور مراجعه کن.وزوزم کم شده، ک ...

انشالله مال شمام کامل رفع بشه ممنون حتما به این دکتری که گفتی مراجعه میکنم