2777
2789
عنوان

دوستان کمک

260 بازدید | 42 پست

وای من از الان عزا گرفتم برای سرویس چوب بچه نمیدونم کجا خرید کنم از تهران که قیمتاش مناسب باشه،شوهرم کمک نمیکنه میگه خودتون باید بخرین من دخالت نمیکنم،دوستان اگه کسی جایی بلد خواهشا کمکم کن  

من مدافع چادر حضرت فاطمه ام۰۰۰۰۰۰۰۰

بخاطر چی ببین استرس دارن مردم.

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر چی ببین استرس دارن مردم.

از بس که ایرادای بنی اسراییلی میگیرن،سر جاهازم کاری کردم نتونن حرف مفت پشتم بزنن ،نمیخوام سر سیسمونی دیوونم کنن،که استرسش به بچه برسه

از بس که ایرادای بنی اسراییلی میگیرن،سر جاهازم کاری کردم نتونن حرف مفت پشتم بزنن ،نمیخوام سر سیسمونی ...

بیخیال حرف مردم باش عزیزم الکی به خودت و نی نی استرس نده😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
بیخیال حرف مردم باش عزیزم الکی به خودت و نی نی استرس نده😍

سر جاریم انقدر توهین کردن به خودش وخانوادش بدبخت انقدر حالش بد شد زود زایید من اگه به خانوادم توهین کنم نمیتونم دهنم رو ببندم توهین میکنم

از بس که ایرادای بنی اسراییلی میگیرن،سر جاهازم کاری کردم نتونن حرف مفت پشتم بزنن ،نمیخوام سر سیسمونی ...

اصلا کی گفته باید سيسموني بگیرین?مد نکنین این چیزارو.

منکه انشالله بچه دار شدم نميذارم مامانم جز چندتا تیکه لباس چیزی بخره.

ببار جوابشونو بدی دیگه است رسم.نميگيري

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
اصلا کی گفته باید سيسموني بگیرین?مد نکنین این چیزارو. منکه انشالله بچه دار شدم نميذارم مامانم جز چن ...

این رسم از قدیم بوده که بچه اول رو باید سیسمونی بدیم،مد نکردیم رسم،رسما رو که دیگه نه باید عوض کرد

تهران ميتونى برى يا فت اباد مدلاى خوبى داره من كرجم اگه بتونى بيايى كرج بلوار كاج كاراش تكه من براى دوتا پسرام از اونجا خريدم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
این رسم از قدیم بوده که بچه اول رو باید سیسمونی بدیم،مد نکردیم رسم،رسما رو که دیگه نه باید عوض ...

پس استرسشم بکش