2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 42 پست
اپادانا و شرکتهای دیگه واقعا قیمتاشون بالاست. من خودم چند روز پیش شهرک ولیعصر بودم برا سیسمونی قیمت ...

عزيزم از قديم گفتن هرچقد پول بدى همون قد آش ميخورى شما اگه كيفيت برات مهمه ميتونى به اين جاها سر بزنى ولى اگه كميت مهمه جاهايى كه دوستمون گفتن در ضمن شما تخت رو ميتونى دو منظوره يهوى كه تا ده دوازده سالگى پسرت استفادة كنى

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

یه مرکز سیسمونی سمت کهریزک هست خیلیا از تهران میرن اونجا خرید. خیابون انبار نفت فروشگاه آقابزرگ

قیمت سرویس خوابش بهتر از جاهای دیگست

مثلا سرویسی که بیرون دو و نیمه اونجا یک و نیم میشه گرفت

برای انتخاب تخت و تشک مناسب اینو ببین

https://baby-center.ir/انتخاب-تخت-تشک-نوزاد-کودک/

هرچیزی رو به دل بگیری کارت ساختی.منم قبلا اون طوری بودم.ولی بیخیال باشی بهتره.ببار یه جواب دندون شکن ...

من اگه به خودم چیزی بگن جواب میدم،ولی اگه به خانوادم توهین کنن نمیتونم کنترل کنم این وشوهرم میدونه ولی اونم نمیتونه جلو دهن خانوادش رو بگیره

من مدافع چادر حضرت فاطمه ام۰۰۰۰۰۰۰۰
سلام یه مرکز سیسمونی سمت کهریزک هست خیلیا از تهران میرن اونجا خرید. خیابون انبار نفت فروشگاه آقابزر ...

حتما اونجا سر میزنم تعریف لباساش رو شنیدم،ولی نمدونستم سرویس چوبم داره

یعنی الان ششصد هفتصد چیزی میشه خرید؟ من سرویس پسرمو از مبل امام علی خریدم شش سال پیش ۱۱۰۰ . الان هم ...

عزیزم من تخت نوزاد نوجوان قیمت کردم ششصد یه کمدش هم همین حدود قیمتش بود.باهم یک و دویست سیصد میشد.. اینجا تولیدی بود

عزيزم از قديم گفتن هرچقد پول بدى همون قد آش ميخورى شما اگه كيفيت برات مهمه ميتونى به اين جاها سر بزن ...

عزیزم کیفیت اینجایی که من گفتم مثل مغازه های دیگه بود نمیتونم با شرکتای دیگه مقایسه کنم. شرکت اپادانا کاراش متوسطه. ولی یکی دوتا شرکت شنیدم اونا اگر هم گرونن واقعا جنسشون فرق داره یه سرویسش پنج شش تومن میشه. 

من کارهایی که شهرک ولیعصر دیدم همون کارها با همون کیفیت مغازه های سطح شهر دوبرابر میدادن.

شما میتونی از نزدیک بری ببینی

عزیزم کیفیت اینجایی که من گفتم مثل مغازه های دیگه بود نمیتونم با شرکتای دیگه مقایسه کنم. شرکت اپادان ...

ممنونم حتما میرم

ممنونم حتما میرم

ان شاالله به سلامتی و خوشی خرید کنی عزیزم.

منم وسایل دیگه ی سیسمونی رو رفتم انبار اقابزرگ خریدم و فقط چندتا تیکه رو جای دیگه خریدم. خودش چون پخش عمده ست و تک فروشی داره قیمتاش خوب و مناسبه. البته باید با ماشین خودتون برید انبار اقابزرگ. ادرسشو میتونی گوگل سرچ کنی برات میاره.

منم قیمت برام مهم بود نمیخواستم به خانواده م فشار بیاد اگه خودمون پول داشتیم نمیذاشتم بخرن ولی خب کلی قسط و وام داریم نشد.

ان شاالله به سلامتی و خوشی خرید کنی عزیزم. منم وسایل دیگه ی سیسمونی رو رفتم انبار اقابزرگ خریدم و ف ...

خداییش همسر منم اونجوری نیست هم وام داریم هم سرباز میگه اگه من دونبالش باشم میخوان بگنه دونبال جنس خوب میگرد تازه گفته کم اوردین منم کمک میکنم،مامانم ایناسر جاهازم خیلی خرج کردن دلم نمیاد الانم خرج کنن

خداییش همسر منم اونجوری نیست هم وام داریم هم سرباز میگه اگه من دونبالش باشم میخوان بگنه دونبال جنس خ ...

اره عزیزم حق داری درکت میکنم.چاره ای نیست. ان شاالله به خوشی و سلامتی باشه.