2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 42 پست
تهران ميتونى برى يا فت اباد مدلاى خوبى داره من كرجم اگه بتونى بيايى كرج بلوار كاج كاراش تكه من براى ...

سرویس چوب جاهازم رو از محمدشهر کرج خریدم اگه جاش خوبه یه سر میام میزنم

من مدافع چادر حضرت فاطمه ام۰۰۰۰۰۰۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرویس چوب جاهازم رو از محمدشهر کرج خریدم اگه جاش خوبه یه سر میام میزنم

اره عزيزم عظيميس همه سرويساش تكه 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
واقعا استرس دارم چیکار کنم

عزیزم اگه تهرانی حتما برو شهرک ولیعصر خیابان وحدت یا خیابان حیدری جنوبی. بری بپرسی بهت میگن. اونجا تولیدی های سرویس چوبه. یعنی مردم فک میکنن یافت اباد قیمتا خوبه ولی شهرک ولیعصر تولیدی های اصلیه که قیمتاشون واقعاااا خوبه و منصفانه ست. یعنی نصف یافت اباد. حتماااااا برو اینجایی که گفتم اگه قیمت برات مهمه. جنس و کیفیتشون هم خوبه تنوع هم داره خوشگل هم هستن. با قیمت خوب میتونی خرید کنی

شايد ٥تا مغازه بيشتر نداشته باشه براى بچه ولى كاراش حرف نداره ميتونى مطهرىم برى اپادانا همه وسايل ست بچه روداره سلطان كوچولو هم تو بلوار كاج همينطوره

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من کمک خواستم نه توهین    

عزیزم توهین نکردم.ببخش اگه ناراحت شدی.من میگم.بیخودی استرس نکش.یه چیزی میخرن خونواده به بچشون.دراصل نوه اوناس خب.بعد است رسم میکشی آخه بيخودي

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
عزیزم اگه تهرانی حتما برو شهرک ولیعصر خیابان وحدت اونجا تولیدی های سرویس چوبه. یعنی مردم فک میکنن یا ...

ممنونم عزیزم بابت کمکت

شايد ٥تا مغازه بيشتر نداشته باشه براى بچه ولى كاراش حرف نداره ميتونى مطهرىم برى اپادانا همه وسايل ست ...

ممنونم بابت کمکت

اپادانا و شرکتهای دیگه واقعا قیمتاشون بالاست. من خودم چند روز پیش شهرک ولیعصر بودم برا سیسمونی قیمت کردم. تخت نوزاد نوجوان رو همه جا ۱۲۰۰ کمتر نمیدن ولی اینجا با نصف قیمت یعنی پونصد ششصد میتونی فقط تختو بگیری یه کمد ویترین دار هم بگیری باهم میشن یک و دویست. یعنی میخوام بگم با قیمت یه تخت بیرون میتونی هم تخت بگیری هم کمدشو

عزیزم توهین نکردم.ببخش اگه ناراحت شدی.من میگم.بیخودی استرس نکش.یه چیزی میخرن خونواده به بچشون.دراصل ...

وقتی فامیل شوهر توهین کن،بعد از اون ور خانواده خودت بگن اخی بابات پول نداشت سیسمونی بده ادم ناراحت میشه،میدونم منظوری نداشتی واسه خودم گفتی ولی حرفاشون رو دل میمونه

اپادانا و شرکتهای دیگه واقعا قیمتاشون بالاست. من خودم چند روز پیش شهرک ولیعصر بودم برا سیسمونی قیمت ...

یعنی الان ششصد هفتصد چیزی میشه خرید؟

من سرویس پسرمو از مبل امام علی خریدم شش سال پیش ۱۱۰۰ . الان همون شده ۲ تومن. تازه ارزونترینش اینه

وقتی فامیل شوهر توهین کن،بعد از اون ور خانواده خودت بگن اخی بابات پول نداشت سیسمونی بده ادم ناراحت م ...

هرچیزی رو به دل بگیری کارت ساختی.منم قبلا اون طوری بودم.ولی بیخیال باشی بهتره.ببار یه جواب دندون شکن بدی دیگه نميگن.انشالله خوب می خری وسايل

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
اپادانا و شرکتهای دیگه واقعا قیمتاشون بالاست. من خودم چند روز پیش شهرک ولیعصر بودم برا سیسمونی قیمت ...

ممنونم خانوم