2777
2789
عنوان

بچه ها بی گناهن ......

611 بازدید | 41 پست

من یک معلمم چنتا دانش اموز فوق العاده بددهن دارم همیشه هم بی انضباط و گوشی همراهشونه تو کلاس بطوری که همه از دستشون خسته شدن

امروز وقتی پدر یکیشون اومده بود و من باهاش صحبت کردم تازه متوجه شدم این بچه ها با اینکه ۱۵ _۱۶ سالشونه ولی خیلی کمبودا دارن خیلی عقده ها دارن

خونواده درستی ندارن یکی ک مادرش کنارم باهاش حرف نیزد متوجه شدم حتی نمیتونه ارتباط درستی با دخترش داشته باشه با اینکه مادره جوون بود و باید بهترین رابطه مادرودختری برقرار میشد

خیلی دلم سوخت تو موقعیتی نیستن ک اعتماد کنن و کسی از معلما بتونه کمکشون کنه گروه دوستی ناسالمی دارن و خانواده ای .......

یکی حتی واقعا اولیاشو نتونستن پیدا کنن ک بیاد مدرسه عموش در دسترس ترین شخص بود عمویی ک تازه اول جوونیشه اخه چه سرپرستی میتونه باشه

از صب اینقدر فکرم درگیره و سرم درد میکنه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار میشه کرد اونا دیگه تربیتشونو گرفتن خیلی کار مشکلیه بتونید براهشون بیارید 😓

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بیشتر ببینید

سعی کنید با مشاور و مسئولای مدرسه همفکری کنید کاری براشون بکنید.. اعتمادشون را بدست بیارید..یدونه شون هم نجات بدی آخرتتون را آباد کردید، گناه دارن لندگان خدا

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

دخترم دبیرستانیه یه تعریفهایی میکنه از بچه های مدرسش که موبه تنم سیخ میشه میگم اینا کین دیگه چرا اینجورین همه اینا برمیگرده به خونواده و تربیت مهمترین چیز صمیمیتی که باید بین افراد خونواده باشه و تو اولویت قرار دادن بچه ها و اهمیت دادن بهشونه از هر لحاظ البته تا اونجایی که روا باشه و از حد خودش خارج نشه اکثرا نوجونا کمبود توجه و محبت دارن 

سعی کنید با مشاور و مسئولای مدرسه همفکری کنید کاری براشون بکنید.. اعتمادشون را بدست بیارید..یدونه شو ...

من اولین ساله تو این مدرسه م

اوناهم تلاششونو کردن ولی تصن بچه هایی نیستن ک ب کسی جز گروه خودشون اعتماد کنن بخاطر همدیگه همه کاری میکنن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️