2777
2789
عنوان

بچه ها بی گناهن ......

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 41 پست
منم کمک میخوام بچه ام سه سال و نیم هست خیلی پرخاشگر و عصبی شده چی کار کنم

بخاطر سنش هست الان انحصار طلب و خودخواه میشن و دوست دارن مستقل باشن

در مقابل پرخاشگری خیلی آروم برو و بشین روبرو با فاصله و بهش بگو تا آروم نشدی من نمیفهمم چی میخوای و تا به درستی نگفته خواستشو برآورده نکن اخم نکن داد نزن پرخاشگری نکن نهایت عکس العملت ترکش کن و برو خیلی ریلکس مشغول کاری بشو 

برای اینکه یاد بگیره داد نزنه تا ساکت شد سریع خواست شو برآورده کن

ولی کم کم بهش یاد بده خواسته ها نباید همش برآورده بشن 

با صبوری کم کم درست میشه 

کلا بچه ها توی سن سه سالگی 

6تا7 سالگی

11تا13 سالگی 

این حالتا توشون پیدا میشه که همش نشونه استقلال بچه ها هست اگر درست ورفتاری مناسب سنشون ارائه بدید بچه هایی با اعتماد بنفس بالا و موفق خواهید داشت 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بیشتر ببینید

والا الان بچه ها از سر یه سفره نشستن و غذا خوردن محرومن هرکسی توی یه موقع متفاوت غذا میخوره چون هرکس سرش گرم کار خودشه دیگه از بقیه چیزا چه توقعی میشه داشت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار میشه کرد اونا دیگه تربیتشونو گرفتن خیلی کار مشکلیه بتونید براهشون بیارید 😓

این حرف اشتباه اتفاقا یه خورده محبت و توجه ببین از نوع واقعی و درستش گرایش پیدا میکنن به سمت راه درست رفتن  اینا هنوز به هویت کامل نرسیدن مدام در حال تغییر هویتن باید با درایت راهنماییشون کرد به سمت درست و پیدا کردن خود اصلیشون 

اصل اینه که پدر ومادر بخوان  من مامانم به پدر ومادر صحبت کرده اونا هم شکر خدا دارن با مادرم هم ...

مسئله اینه ک خیلیاشون خونواده ای ندارن اصن بعد از مدرسه جایی نیست ک برن

همش خونه مادر بزرگ

پدره امروز اومده بود دخترشو دعوا میکرد و دختره اشک میریخت اون بچه معلومه از حرکاتش تو کلاس ک افسردگی داره

یکم پرسجو کردم دیدم پدره اینارو با مادرشون ول کرده رفته زن دوم گرفته سال ب سال پیش اینا نمیاد خرجشونم نمیده

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
شما جای من بودید چجوری کمکشون میکردین

وضعیت درسی شون چطوره؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

نامه براش بنويس. يكي بود تو مدرسه ما خيلي وضعش بد بود كلا ي ماجراهايي داشتا همه ب چشم ديوونه نگاش ميكرد وليي يكي از معلما همش باهاش نامه ميداد و واسه هم مينوشتن كلي رو اون بچه تاثير گزاشت. اون خانوممون خيلي جوون بود البته

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
مسئله اینه ک خیلیاشون خونواده ای ندارن اصن بعد از مدرسه جایی نیست ک برن همش خونه مادر بزرگ پدره ام ...

عزيزم مقصر نيستن درست ميگي بهشون محبت كن باهاشون حرف بزن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
این حرف اشتباه اتفاقا یه خورده محبت و توجه ببین از نوع واقعی و درستش گرایش پیدا میکنن به سمت راه درس ...

حرفتون درسته ولی الان تنها کار اینه ک چجوری اعتمادشونو جلب کرد اصن ب کسی اعتماد ندارن

روز اولی ک موبایلشونو دیدم ازم خواستن ک ب کسی نگم منم قبول کردم ب شرط اینکه تکرار نشه و اگه تکرار شد ب خودم بگن

خیلی رابطمون خوب بود و بظاهر صمیمی بعد اینا باز شروع کردن بعدش دیدم واقعا فقط معلمارو گیر میارن و کارشون همینه اطلاع دادم ب معاونشون

من اولین ساله تو این مدرسه م اوناهم تلاششونو کردن ولی تصن بچه هایی نیستن ک ب کسی جز گروه خودشون اعت ...

اگه بشه رویکیشون کار کرد و اعتمادشو به دست اورد و توجه بهش کرد همون یک نفر کار رو اسون میکنه و تاثیر میزاره روبقیشون و اونام یواش یواش اعتماد میکنن 

واقعا بعضي معلما خيلي سياست دارن من يادمه ي معلم ديني داشتيم همه ميرفتن همه حرفاشونو به اون ميگفتن ك دوس پسرم فلان كرد و اينا اونم خيلي باجنبه بود اصن فيدبك مثبت بود كلا بهشون اصلا متعصبانه نظر نميداد فقط گوش ميداد و الكي غصه ميخورد 😂

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
نامه براش بنويس. يكي بود تو مدرسه ما خيلي وضعش بد بود كلا ي ماجراهايي داشتا همه ب چشم ديوونه نگاش مي ...

میدونی ی سرگروه دارن ک خیلی بی ادبه فک کن سر کلاس فحشایی میده ک من فقط باید وارد عملشم تا ساکتشه 

اینا همه ازون سرگروه پیروی میکنن و اون سرگروهم هروقت پدرش میاد مدرسه میگه حق ندارین ب بچم حرفی بزنین

مدیر میگفت ی سری تو مدرسه نزدیک بود زنشو بزنه یقه زنشو گرفته بود ک حق نداری ب دخترمون حرفی بزنی

فک کن با این بچه چ کار میشه کرد