2777
2789
عنوان

بچه ها بی گناهن ......

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 41 پست
این حرف اشتباه اتفاقا یه خورده محبت و توجه ببین از نوع واقعی و درستش گرایش پیدا میکنن به سمت راه درس ...

خوب عزیزم استاتر هم از تایپیک زدن قصدش همینه 

حالا راه کار شما چیه؟ چطوری کمکشون کنه خود اصلیشونو پیدا کنن؟؟؟؟؟

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بیشتر ببینید
میدونی ی سرگروه دارن ک خیلی بی ادبه فک کن سر کلاس فحشایی میده ک من فقط باید وارد عملشم تا ساکتشه&nbs ...

اخه بي ادبه ازاري ك نميرسونه الان همه از اون فوشا بلدن خودتو بزن ب نشنيدن بابا. مگه تنها معلمشون تويي .بزار تنبيها رو بقيه بكنن تو خودتو عزيز كن

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اولین ساله تو این مدرسه م اوناهم تلاششونو کردن ولی تصن بچه هایی نیستن ک ب کسی جز گروه خودشون اعت ...

خب قطعا زمان زیادی میبره و انرژی زیادی باید بگذارید

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
اخه بي ادبه ازاري ك نميرسونه الان همه از اون فوشا بلدن خودتو بزن ب نشنيدن بابا. مگه تنها معلمشون توي ...

نه ببین فحش میدن من اصن عکس العمل بدی نشون نمیدم

موضوع سر کلاس گوشی اوردن بود ک اخر زنگ ک اماده خونه رفتن میشن تو کلاس سلفی میگیرن اینو ک نمیشه ندید بگیرم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
نه ببین فحش میدن من اصن عکس العمل بدی نشون نمیدم موضوع سر کلاس گوشی اوردن بود ک اخر زنگ ک اماده خون ...

بنظر من توجه نكن. اونا الان خيلي درگير عكس و اينستا و تلگرامن سعي كن اگ ي بار ديدي يكيشون ناراحته صداش كني باهاش بحرفي دلداريش بدي بهت اعتماد كنه

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁
میدونی ی سرگروه دارن ک خیلی بی ادبه فک کن سر کلاس فحشایی میده ک من فقط باید وارد عملشم تا ساکتشه&nbs ...

با باباش حرف بزنید .. جدی.. اتمام حجت کنید بازم قلدری کرد بگید بچه ات را ببر یه مدرسه دیگه... وقتی باباش نمیزاره درست بشه بهتره فکر بقیه بچه ها باشید

نه ببین فحش میدن من اصن عکس العمل بدی نشون نمیدم موضوع سر کلاس گوشی اوردن بود ک اخر زنگ ک اماده خون ...

متاسفانه نه اکثر خانواده ها نه کادر مدارس اصلا طرز صحیح رفتار با بچه ها رو بلد نیستن . شما هم اگر در این زمینه تخصص ندارید بهتره از یه مشاور خوب کمک بگیرید یا بچه ها و والدینشون رو به کمک مسئولین مدرسه به مشاور کار بلد ارجاع بدین . با روشهای اشتباه ممکنه بیشتر بهشون آسیب بزنید. در ضمن سلفی گرفتن آخر کلاس همچین جرم غیر قابل بخششیم نیست بنظرم 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

واقعا معلم بودن تو این زمانه خیلی خیلی سخته.. خدا بهتون صبر و توفیق و توان بده

متاسفانه نه اکثر خانواده ها نه کادر مدارس اصلا طرز صحیح رفتار با بچه ها رو بلد نیستن . شما هم اگر در ...

نه جرم نیست

ولی اگر مدام تکرار بشه بطوری ک نظم رو برهم بزنه جرمه

وقتی ادم تو ی اجتماعی هست باید ب قوانین اونجا احترام بزاره حتی اگه برخلاف میلش باشه

بچه ها باید اینارو تو مدرسه یادبگیرن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
نه جرم نیست ولی اگر مدام تکرار بشه بطوری ک نظم رو برهم بزنه جرمه وقتی ادم تو ی اجتماعی هست باید ب ...

بچه ها برای اینکه یاد بگیرن به دیگران احترام بزارن باید خودشون احترام دیده باشن . اگر قرار باشه به حقوق دیگران تجاوز نکنن نباید به حقوقشون تعرض بشه . اگر قرار باشه مهربان و نوعدوست باشن باید با محبت و به دور از خشونت پرورش پیدا کرده باشن . متاسفانه ما (چه به عنوان والدین و چه در مدارس)هیچکدوم اینا رو رعایت نمیکنیم و انتظار داریم بچه ها یکطرفه درست رفتار کنن . من به عنوان یه مادر همیشه همونقدر که انتظار دارم بچم بهم احترام بزاره بهش احترام گذاشتم اگر دوست ندارم بچم سرم داد بزنه پس منم حق ندارم سرش داد بزنم . اگر اون نباید توهین کنه و کتک بزنه پس منم به هیچوجه چنین حقی ندارم . اگر اون باید به قوانین پایبند باشه پس منم باید باشم . 

اگر ما رعایت کنیم بچه ها هم درست میشن . بقول یه بنده خدایی فرزندانمان آن چیزی میشوند که هستیم نه آنچیزی که میخواهیم باشند. 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

این جور بچه ها تو خانواده که محبت و توجه کافی دریافت نمیکنن و بخاطر رفتارهای ناهنجاری که در نتیجه ی همین رفتار غلط خانواده بروز میدن ،متاسفانه تو مدرسه هم باهاشون بدرفتاری میشه و عقده روی عقده میاد و باعث میشه رفتارهای ناهنجارشون تشدید بشه . اگر واقعا میخواید کمکشون کنید روی رفتارهای خوب و توانایی هاشون تمرکز کنید و باتشویق سعی کنید نقاط قوت رفتاریشون رو تقویت کنید و اعتماد به نفس و شخصیت له شدشون رو ترمیم کنین.