2777
2789
عنوان

لیزر بیکینییی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی بگه به پشت بخاب حالت سجده بدتره

واییی خدایااااا💔💔💔

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

هزینه لیزر چقدره

اینجایی که من پرسیدم فول بادی جلسه ای 1 و 400

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

واسه من دردداره ولی خب طول نمی کشه دست هم نمیزنه ولی به شدت تمیزونرم شده،بدون ذره ای روزنه،انگاردنبه ...

واییی چه خوب عزیزم مبارکههه😅😅 کاش منم همین نتیجه رو بگیرمم

نمیدونم چرا هر وقت اسم حضرت ابوالفضل رو میبینم یا میشنوم گریم میگیره:(

خوشا بسعادتت.نظر کرده ایشون هستی. نت سرچ کن اون کلیپ که مال ایشون هست تو فیلم‌مختارنامه الان که هوایی شدی نگاش کن.توروخدابرام دعا کن مشکل پوستی دارم.فاطمه ام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یاخدا،من میرم جلسه ای۳۰۰

کل بدن که ۳۰۰ نیست. حتما فقط یه قستمی رو میرید...

کی گفته باید سجده ای بشیم😐😐فقط باید پاهاتو جمع کنی تو شکمت یا بدی بالا

برای خط باسن شنیدم باید حالت سجده بری...😑