2777
2789
عنوان

اگه عروسی دعوت نباشین میرین عروسی

187 بازدید | 14 پست

همسایمون دعوت کرده تو کارت نوشته بود به همراه بانو بعد امشب با دخترش که ازدواج کرده و موقع نوشتن کارت عروسی ها خونه مامانش نبوده اومدن در خونه ما و به مامانم گفت حواسم نبوده با همسر نوشتیم تو کارت و الان دخترم اومده گفته چرا دخترشونو دعوت نکردین و یه نفر بیشتر نبوده و زشت شده و ...، خلاصه گفت دخترتونم بیارین حتما وگرنه ناراحت میشیم 

تو کارتشونم نوشتن اگه افتخار میزبانی شما رو نداریم اطلاع بدین 

شما باشین چیکار میکنین؟ میرین عروسی یا نه؟ زشت نیست برم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بنابه دلیلی اینجوری نوشتن مثلا موقع کارت نویسی اگه شمارو خانواده دعوت میکردن ولی یه فامیلو بابانو طرف اعتراض میکرداین مواقع بابانو مینویسن ازرومصلحت بعد یواشکی میگن  خانواده بیایین 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

صاحب مجلس تا در خونه اومده‌ دیگه . بنظرم باهم برین 

دخترت چند سالشه؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
صاحب مجلس تا در خونه اومده‌ دیگه . بنظرم باهم برین دخترت چند سالشه؟

وای خوب نخوندم 

برو خوش بگذرون عروسیه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

خب دوباره که دعوتتون کردن

اونجام که نوشته اگه افتخار میزبانی رو نداشتیم اطلاع بدین بخاطر این هست که خرجا خیلی بالا هستش اینجوری غذا به تعداد میگیرن خیلی اضافه نمیاد الانا دیدم این چیزا رو می نویسن

حواسش نبوده بابا برو عروسی خوبه

چرا مامانش میدونسته منم تو خونه هستم ولی با بانو دعوت کرده بعد انگار دخترش فهمیده گفته زشت شده مامان باید با خانواده دعوت میکردی و اومدن دوباره دعوتم کردن

چرا مامانش میدونسته منم تو خونه هستم ولی با بانو دعوت کرده بعد انگار دخترش فهمیده گفته زشت شده مامان ...

سخت گیر نباش برو ایشالا یهو میبینی از تو عروسی قسمت خودتم پیدا میکنی.خیلیا اینحور بودن❤️