2777
2789

دفتر برنامه ریزی دارم و هم یه دفترچه ، هر بار نوشتم یا انجام نشدن یا سر اینکه بد نوشتم تو دفتر برگشو کندم مچاله کردم ، بعد خیلی حس بدییی میگیرم وقتی تو همون دفترا مینویسم دوباره ، یکیشون جدیده ها فقط چندباری برگشو کندم باز ولی سر همین حس بدی میگیرم ......مثلا عددو یه ذره اینورتر بنویسم اعصابم خورد میشه دوباره برگرو پاره میکنم 

چیکار کنم ، همین الان نوشتم دوباره کندم ، اینجوریم که مثلا اون دفتر برنامه ریزی اولیم نصف صفحه هاش رفته اونم بدون انجام کاری ازش ، و من دارم تو صفحه های جدیدش مینویسم به قبلیا نگاه میکنم اعصابم خورد میشه

چیکار بکنم ، الان میخوام دوباره برنامه بنویسم از رو نمیرم کههه

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

او اس دی فک کنم باشه این مرض

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمال پرستی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

او اس دی فک کنم باشه این مرض

او سی دی😑

وسواس نیست به نظرم بیشتر کمال پرستیه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اینکارو نکن دختر 

البته از استرست هم هست 

من دبیرستان اینجوری بودم

ولی الان دانشجوام چون اضطراب شدید ندارم دیگه، قشنگ مرتب با حوصله و سر وقت مینویسم و انجام میدم

هنوز هم کمالگرا هستم ولی خب چون از اولش با حوصله انجام میدم دیگه اینجوری نمیشه 

او سی دی😑وسواس نیست به نظرم بیشتر کمال پرستیه

نه همونه وسواس تقارن داره حالا اچ دی اچ دی هم نباشه صلباتتت

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اینکارو نکن دختر البته از استرست هم هست من دبیرستان اینجوری بودمولی الان دانشجوام چون اضطراب شدید ند ...

بنظرت چیکار کنم ، همین الان که دارم برنامه مینویسم....که دوباره تکرار نشه خیلییی خسته شدم🥲🥲

بنظرت باید چیکار کنم صرفا الان

ببین وقتی اشتباه نوشتی اصلا هی برگه رو عوض نکن چون بخای اینجوری پیش بری ۲ هزار تا دفتر رو باید تمرین کنی منم خودم اینطوری بودم وقتی اونطوری شد اصلا اهمیت نده دوسه بار اول سخته دفعه های بعد عین خیالتم نیست

....

ببین وقتی اشتباه نوشتی اصلا هی برگه رو عوض نکن چون بخای اینجوری پیش بری ۲ هزار تا دفتر رو باید تمرین ...

ممنونم عزیزم💙💙💙

نه همونه وسواس تقارن داره حالا اچ دی اچ دی هم نباشه صلباتتت

ای دی اچ دی😑😑😑😑

ای دی اچ دی😑😑😑😑

😁😆