2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سختی الان بهتر از سختی ده سال دیگس و به نتیجه رسیدن مهمترین کاریه که واسه خودت میکنی خوشبختانه موفقی ...

مرسی از انرژی مثبتتت ❤

کتابخونه که دوست دارم برم ولی نزدیکمون نیست عیب نداره من تو خونه هم خوب درس میخونم راحتترم هستم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من ریخت و پاش نمیکنم هر چیو بر میدارم پاک میکنم میچینم دوباره سعی کن همه چیو قاطی نکنی حوصله آدم نمی ...

اتفاقا جدیدا این رویه رو شروع کردم که هر روزی یه قسمتی رو تمیز میکنم مثلاً یروز گاز بروز یخچال ولی الان روی کانتر و روی کابینت ها رو دارم تمیز میکنم وسایل روسو آوردم چیدم وسط آشپزخانه مثل تستر پلوپز و... شما تو این مرحله چیکار میکنید؟

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

اتفاقا جدیدا این رویه رو شروع کردم که هر روزی یه قسمتی رو تمیز میکنم مثلاً یروز گاز بروز یخچال ولی ا ...

اونا رو هم قسمت قسمت میکشم اینور پاک مبکنم دوباره میچینم سر جاش اصلا نمیریزم وسط 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜