2777
2789
بچه ها صلوات بفرستید. الهم صلی علی محمد و آل محمد.. ما همه دوستیم خصومت ک نداریم باهم.فقط واقعا این ...

من اصلا بدم نمياد اتفاقا يه كلمه گفتم مرده شايد دلت نخاد جلو مرد عكس بزاري همين ، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

ويرايش كردن ، تهمت نزدم بر طبق حرف خودشون گفتم، من اگر يه كلمه حرف بدزدم، باشه شخصيت و فرهنگمو نشون ...

میدونم عزیزم ،خوندم منم منم میبودم شک میکردم وقتی نوشته مرد تا وقتی شما گفتین عوض کردن ،

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سمانه من حرف بدي ايا به ايشون زدم خودت نديدي تو اطلاعاتش چي زده بود

نه.حرف بدی ک کسی نزد.واقعا از اطلاعات ادماست ک ما میفهمیم دیگه، اونم اشتباها مرد انتخاب کرد.

ولی بازم خوب شد عکس فرستاد اگه توی تاپیک دیگه دیدیم اشتباه نکنیم

میدونم عزیزم ،خوندم منم منم میبودم شک میکردم وقتی نوشته مرد تا وقتی شما گفتین عوض کردن ،

من فقط ازشون توضيح خواستم همين، يه كلمه نه توپيدم بهشون انقد دير جواب دادن، فقط گفتم سه قلو زاييدي، شخصيت و فرهنك منو خيليا شناختن، 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

نه پیش نیومده بود من زیاد سرنمیزنم اینجا واینکه قبل بروز رسانی شدن اینجا مامیتونسیم تاپیک های خودمون ...

عزیزم من که شمارو نمیشناسم خب حق بده که من و خواننده خاموش شک کنیم من که دشمن شما نیستم عزیزم فقط از وجود مردها میترسم وناراحتم که این چیزاروگفتم.

من معذرت میخوام قصدتوهین نداشتم.😊😊😊

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
من فقط ازشون توضيح خواستم همين، يه كلمه نه توپيدم بهشون انقد دير جواب دادن، فقط گفتم سه قلو زاي ...

حق باشماست منم با نظرتون موافقم اصلا توهینی نکردین بهش ،حالا خانومی ناراحت نباش ولی عجب دقتی داشتین افرین 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
مرسی.ازدواج کردی؟

نه 😌💍

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
حق باشماست منم با نظرتون موافقم اصلا توهینی نکردین بهش ،حالا خانومی ناراحت نباش ولی عجب دقتی داشتین ...

من بحثي نكردم ، به خاطر توهينشون به شخصيتم بايد جوابگو باشن، اگر اشتباهو كم كاري بوده از بي دقتي خودشون بوده، و جوابگو نبودنشون نه من كه فوري توهين كنن ، به شخصيت طرف

شب همگی بخیر دوستای خوبم😴😴😴

عسلتو هم ديدي نديدي