بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطر راحت بودن خیال توگذاشم سمانه وگرنه حرف اینا واسم اهمیتی نداش
مرسي كه به فكر هستي
ممنون كه خيال منم راحت كردي
من از كاربر اقا ميترسم😔
و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
حالا شايد واقعا خانومه اگه واقعا خانم باشه ناراحت ميشه ها خيلي گير نديد ازار دهنده است حالا يه تا ...
من نگفتم چيزي بله شايد خانم باشه اما تو دو سال دو ماه عضويت الان متوجه اشتباهشون شدن، اول خيلي اروم گفتم بيا خودتو معرفي كن دنبال كاراگاه بازي نيستم رفتم زدم كاربري نوشته بود مرد ، تا من گفتم گفت نه من شش ماه زاييدم و رفت ويرايش كرد، خوب من طبق اطلاعات خودشون گفتم مرد هست حرف بدي زدم، بعد اظهار تاسف و اينكه تهمت ميزني
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
نه عزیزم، رفتم کارامو بکنم برگشتم، شبت بخیر زیبا 🌛🌠
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
ويرايش كردن ، تهمت نزدم بر طبق حرف خودشون گفتم، من اگر يه كلمه حرف بدزدم، باشه شخصيت و فرهنگمو نشون دادم، همه چير برا ني ني يار توضيح دادم به خاطر توهيناشون،
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
بچه ها صلوات بفرستید. الهم صلی علی محمد و آل محمد..
ما همه دوستیم خصومت ک نداریم باهم.فقط واقعا اینقد دیدن بچه ها از حضور مرد بدشون میاد توی این فضا. الان خیلی خوب شد ک فهمیدیم .... عاطی جون از توام مرسی...
سمانه من حرف بدي ايا به ايشون زدم خودت نديدي تو اطلاعاتش چي زده بود