2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چي شده دوستم؟

هيچي اطلاعات كاربريشون زده بود مرد ، الان كه من گفتم ميگن تهمت نزنيد شش ماهه زاييدم رفتن جنسيتشونم ويرايش كردن،

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

کاربرA.Tمرده😎😎😎

جدي؟

خب كاربر مرد خيلي بده تو يه محيط زنونه باشه كه اخه

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
هيچي اطلاعات كاربريشون زده بود مرد ، الان كه من گفتم ميگن تهمت نزنيد شش ماهه زاييدم رفتن جنسيتشونم و ...

حالا شايد واقعا خانومه

اگه واقعا خانم باشه ناراحت ميشه ها

خيلي گير نديد ازار دهنده است

حالا يه تاپيكي ادم ديدشون باهاشون گرم نميگيره اگه اقا بودن

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
😂😂😂 معلوم.ولی من امیدوارم خانوم باشه.چپن خیلی ناراااااحتم.خیلی

مهم نيست مرد باشه يا زن، خود ادم حرف خودشم قبول نداره يكسال يعني ادم متوجه نشه اشتباه زده ، عكس بدي نزاشتيدكه بترسي به هر حال هزار تا خاموشم ممكنه مرد باشن، اما اول جواب ندادن بعد ميگه شش ماهه زاييدم بعدم ميره ويرايش ميكنه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت