2777
2789
فدای سرت منم چند روز پیش ها یه آنلاین شاپ ۲۶۰ تومن پولمو خورد تازه مسخره هم کرد منو

با یه آیدی دیگ برو بهش بگو میرم پلیس فتا شکایت میکنم حسابی بترسونش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ بد.... منم کراتین کارم اما هنوز شروع ب کار نکردم ولی  ب نظرم وقتی مشتری میاد سالن همون اول باید هزینه رو پرداخت کنه تا خدمات براش انجام بدن.. از این ادمای دزد حروم خور زیاده باید خیلی مراقب بود.. من ک ب هیچ عنوان اعتماد نمیکنم مشتری بره بعدا پول بزنه

بهش بگو بازم چ ۲۰۰ چ ۲ میلیون حقته

بخدا کلی اذیتم کرد با پیاماش

دیگ نمیتونم

خودم از نظر روحی داغونم...

ب زور تو این سن کم دارم جون میکنم کار میکنم ک حداقل بتونم ی کفشی بخرم...بخدا با کفش پاره میرم میام...خدا ازش نگذره💔

اول پیام داد گفت موجودی ندارمبعد گفت فردا برات میزنمبعد گفت نه چون ازت خوشم نیومد برات نمیزنم وگرنه ...

بیشعور نفهم اینجور آدمها باعث میشن آدم اعتمادشو نصبت ب بقیه از دست میده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دلم شکست چیهبه زور ازش بگیر کثافتو۲۰۰ ارزش نداره؟ اگه نداره پس چرا اون خورده؟

تاپیک آخرم و بخون برا منم کلاه برداریه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بخدا کلی اذیتم کرد با پیاماشدیگ نمیتونمخودم از نظر روحی داغونم...ب زور تو این سن کم دارم جون میکنم ک ...

پیام بده شما هم بشورش و پهنش کن جای خود خوری

آدم حروم خور تا دلت بخواد هست متاسفانه 😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بخدا کلی اذیتم کرد با پیاماشدیگ نمیتونمخودم از نظر روحی داغونم...ب زور تو این سن کم دارم جون میکنم ک ...

عزیزدلم ناراحت نباش حتما پیام بده پیگیری کن پولتو پس بگیر تهدیدش کن.. خدا ازش نگذره من میفهممت واقعا سخته این همه کار و تلاش بعد اینجوری زحماتت هدر بره پولتو ندن. ایشاالله ک میده پولتو

بگو حلالت نمیکنم 

خدا ازت نگذره 

همینو بگو 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

عزیزدلم ناراحت نباش حتما پیام بده پیگیری کن پولتو پس بگیر تهدیدش کن.. خدا ازش نگذره من میفهممت واقعا ...

حتی بده هم دیگ ارزش نداره برام...کلی اذیتم کرد...💔