2777
2789
متاسفانخ بعضی ادما باعث میشن ادم از خوبی کردن پشیمون بشه.ولی خجالت نداره دوباره پیگیر باشید.چون ماله ...

اگ نیخاست بده همون موقع میداد تازه این تنها نیس ۴ نفرن ک ندادن و خیلی وقته گذشته

اگ نیخاست بده همون موقع میداد تازه این تنها نیس ۴ نفرن ک ندادن و خیلی وقته گذشته

حرامشون باشه واقعا.چطور تو چشمایه شما نگاه میکنن اونوقت😯

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ساله از اونجا خرید میکنم،اونقدر بهشون اعتماد دارم که فکر نمیکردم اشتباه کنن،بعد مغازه مال درش ...

چیزی که شما میگی درسته ولی وقتی طرف اصرار کرده پس گناهشم گردنِ خودشه.

منم رو حلال حروما دقت میکنم کسی کمو زیاد پول نکشه،اگر بکشه و بفهمم،عذاب وجدان نمیذاره بخوام بیخیال شم برمیگردم حسابو درست میکنم.

ولی اگر جای تو بودم اصراری نمیکردم و پولو میدادم و میخریدم ذوقم میکردم که ارزونتر خریدم،اگرم گرونتر بوده گناهش گردنِ خودشه من که علم غیب ندارم دیگه😂

والا صب میگن ۴۰۰،غروب میگن ۴۵۰ هرچی میگی بابا صب ۴۰۰ بوده زیر بار نمیرن،حالا یبارم ارزونتر بشه 😁

خدایا شکرت

چیزی که شما میگی درسته ولی وقتی طرف اصرار کرده پس گناهشم گردنِ خودشه.منم رو حلال حروما دقت میکنم کسی ...

خخخخ،راست میگی اکثرا همینن و هر لحظه یه قیمت میگن،ولی این فروشنده جز معدود ادمای با  انصافه،ببین چه پسری هم تربیت کرده که وقتی من گفتم پدرت اون قیمت گفته بود سواستفاده نکرد و نگفت اره آره قیمتش همونه ،تاااازه همون ۳۹۰ رو هم ۳۵۰ کشید😂😂😂

خخخخ،راست میگی اکثرا همینن و هر لحظه یه قیمت میگن،ولی این فروشنده جز معدود ادمای با انصافه،ببین چه ...

خیلی هم خوب دستش درد نکنه

خب میبینی اشتباه کرده اول،الان وقتی اصرار داشته که ۳۹۰ درسته پس همون درسته

از پول که بدشون‌نمیاد

خدایا شکرت