2777
2789

ملت چ رویی دارن

ما تا پولو از ته نکشیم اروم قرار نداریم

یا از خجالت طرف پولشو سریع میزنیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با یه آیدی دیگ برو بهش بگو میرم پلیس فتا شکایت میکنم حسابی بترسونش

پلیی فتا مال جرایم رایانه ایه نه این کار. 

تازه همونم اونقدر سخته که نگو. باید بره دادسرا و شکایت و ..... 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا صبح من یه چیزو قیمت کردم فروشنده گفت ۴۸۰،غروب رفتم بخرمش همسرش و پسرش بودن گفتن ۳۹۰،گفتم دارین ارزون میگین صبح پدرتون یه چیز دیگه گفته بود ،اونم میگفت نههه پدرم اشتباه کرده،زیاد گفته ،گفتم من نمیخوام دین گردنم باشه ،اخر فاکتورو نشونم داد گفت به خدا قیمتش همینه

بی خیال شو چون اگه بی خیال نشی هم پولت رفته هم اعصابت...منم کلی اینطوری پولم رو خوردن کلی اعصابم خراب شده بعد مدتها به این نتیجه رسیدم فقط خودم اعصابم رو خرد کردم.

ولی کسیکه هزینه چیزی رو پرداخت نکنه نمیتونه ازش بهره ای ببره مطمئن باش اونم خیر نخواهد دید.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
حالا صبح من یه چیزو قیمت کردم فروشنده گفت ۴۸۰،غروب رفتم بخرمش همسرش و پسرش بودن گفتن ۳۹۰،گفتم دارین ...

تو هم یه چیزیت میشه😐😐😐

خواسته ارزونتر بده شما باهاش چیکار داشتی

خدایا شکرت

بی خیال شو چون اگه بی خیال نشی هم پولت رفته هم اعصابت...منم کلی اینطوری پولم رو خوردن کلی اعصابم خرا ...

منم ۳ ماه ی نفره بهم نداده فامیل دوبار پیام دادم دیگ روم نمیشه س ماه گذشته

تو هم یه چیزیت میشه😐😐😐خواسته ارزونتر بده شما باهاش چیکار داشتی

من چند ساله از اونجا خرید میکنم،اونقدر بهشون اعتماد دارم که فکر نمیکردم اشتباه کنن،بعد مغازه مال درشونه و پسره چند ساعت اومده جای باباش ،اگه قیمت واقعی همون بود که باباش گفته بود ،من باید اون دنیا جواب پس میدادم ،چون قیمت رو از قبل میدونستم ،همیسه همینم هرجا حس کنم اشتباه ارزونتر میگن صد در صد میگم بهشون حق الناس هزینش خیلی بیشتره تا پولی که بخوام پرداختش کنم،شده ۲۰۰ تا تکتومنی به یه مغازه تو یه شهری بدهکار شدم و فروشنده گفت نمیخوام حلالت ولی من بعد ۳ سال رفتم همون شهر و پولشو بیشتر بهش دادم

منم ۳ ماه ی نفره بهم نداده فامیل دوبار پیام دادم دیگ روم نمیشه س ماه گذشته

متاسفانخ بعضی ادما باعث میشن ادم از خوبی کردن پشیمون بشه.ولی خجالت نداره دوباره پیگیر باشید.چون ماله شما فامیل ولی ماله استارتر غریبه.کار شما راحتتره

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹