2777
2789
عنوان

کسانی که میگن بچه روزی میاره

583 بازدید | 27 پست

من همین نی نی سابت بالای ۲۰۰ تا تاپیک دیدم که خانم ۴ ۵ تا بچه داره ولی غذای شبشونو ندارن.. لباس ندارن برای بچه هاشون .. 

خدا به انسان قدرت فکر داده 

وقتی برای زندگیمون پیشرفت نکنیم روزی از کجا میخواد بیاد؟؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله صد در صد بچه روزی میاره

روزی خودش شیر مادر هست که با خودش‌میاد همزمان 

همین

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

عقل ندارن

تعجب میکنم میگن بچه بیاریم در امدمون زیاد شه .. مگه الکیه😑

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مسئله مالی به کنار. 

وقتی پدر و مادر با هم اختلاف دارن یا همدیگرو دوست ندارن یا خوب نشناختن همدیگرو یا هر دلیل دیگه ای چذا بچه میارن؟!؟!؟!؟!؟!؟! 

تازه بدتر از اون به بهانه دردو دل میان مشکلاتشون رو به بچه میگن و با روانش بازی میکنن و اینوسط بچه نمیدونه طرفداری مادر رو بکنه یا پدرش. 

یا بدتر از این دو مرد میان محدودش میکنن و اجازه نمیدن آزمون و خطا کنه یا بره دنبال رویاهاش و ازش توقع دارن رویاها و آرزوهای اونارو دنبال کنه.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مسئله مالی به کنار. وقتی پدر و مادر با هم اختلاف دارن یا همدیگرو دوست ندارن یا خوب نشناختن همدیگرو ی ...

همینو بگو تازه خیلیا چون شوهرشون سرده محبت نمیکنه یا تو زندگی دلخوشی ندارن بچه میارن ینی عملا به دید اسباب بازی بهش نگاه میکنن

دقیقا همینطوره گلمم بچه با خودش روزی نمیاره اینو قدیما میگفتن افراد شهرستانی چون بچه عصای دستشون بود تو دامپروری تو کشاورزی تو همه چی ...این حرفا برای عهد بوق بود عزیزم الان بچه دار شدن حتی یکی کلی هزینه و پیش روانشناس رفتن و هزار تا دنگ و فنگ داره 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••