2777
2789
عنوان

کسانی که میگن بچه روزی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 27 پست

اومدم بخونم ولی موافقم ک بچه گناه داره اگ ندارین بچه نیارین والا بچه خرج مخارج داره بچه معجزه نمیکنه ک اگ نداری،ندارتر میشی مونده بچه طوری بزرگ بشه دیگ هر بزرگ شدنی زندگی نیس که

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

همینو بگو تازه خیلیا چون شوهرشون سرده محبت نمیکنه یا تو زندگی دلخوشی ندارن بچه میارن ینی عملا به دید ...

این دیگه ته ته بی انصافیه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو از مغزشون اسکن بگیرن ده دیقه اولش خالیه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خداا نکشتت ای خداا 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

مسئله مالی به کنار. وقتی پدر و مادر با هم اختلاف دارن یا همدیگرو دوست ندارن یا خوب نشناختن همدیگرو ی ...

عقل ندارن نباید خورده ای بهشون گرفت 

من میشناسم طرف نون شبشو نداره چندتا چندتا بچه میاره 

یا شوهرش بهش خیانت کرده برای اینکه پاشو سفت کنه بچه میاره 

عقل ندارن نباید خورده ای بهشون گرفت من میشناسم طرف نون شبشو نداره چندتا چندتا بچه میاره یا شوهرش بهش ...

آخه چرا این کار رو میکنن  

من آدم برونگرایی هستم و اصلا شنونده خوبی نیستم و بخاطر همین چه تو مجازی چه واقعیت کسی این چیزهارو بهم بگه تا چند روز ذهنم مشغولهو چه بسا گریه هم بکنم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

عزیزم روزی وقتی زیاد میشه که همراه تلاش باشه از تو حرکت از خدا هم برکت وقتی طرف میشینه خونه اش چه ان ...

همین انگار بچه فقط وجودش قراره پولساز باشه😑😑😑

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

آخه چرا این کار رو میکنن من آدم برونگرایی هستم و اصلا شنونده خوبی نیستم و بخاطر همین چه تو مجازی چه ...

چی بگم والا ولی نسلشون دیگه درحال انقراضه

چقدر نسبت به همسن و سالات خوبی طرز تفکرت جالبه😉💛

همین انگار بچه فقط وجودش قراره پولساز باشه😑😑😑

نه والا پول نمیاره هیچ تازه باید پدر ومادر بیچاره جون بکنن تا خواسته هاشون رو براورده کنن

بچه مسولیت داره وقتی میره مدرسه می بینه دوستش لباس شیک می پوشه نخری برای بچه ات دلش میشکنه یا نتونی چند تا کلاس بزاری تا بچه یه زبان یا ورزشی یاد نگیره در حق بچه ظلم میشه خدا رو هم خوش نمیاد

چی بگم والا ولی نسلشون دیگه درحال انقراضهچقدر نسبت به همسن و سالات خوبی طرز تفکرت جالبه😉💛

خدا کنه همینطور باش.

لطف دارین   

اما از چه نظر؟

کم دیدم دهه هشتاد پنج به بعد اینجوری باشهسلبریتیش بجای یه عده خز و خیل مریم میرزاخانی باشه و...

من فقط ترجیح میدم باب دل خودم زندگی کنم.

قرار نیست چون همسن و سالهام مثلا گروه بی تی اس رو دوست دارن من هم طبق مُد دوستشون داشته باشم. 

البته به سلیقشون احترام میذارم اما خب سلیقه من فرق داره. 

این یه مثال بود حالا. 

موارد دیگه هم همینطور.

خدا گفت روزیتونو میدم ولی قبلش از نعمتی که بهتون دادم که اسمش عقل باشه استفاده کنید نه عین حیوون بچه بیارید

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...