2777
2789

اگه میشه به نیت قبول شدن تو آزمونی که دادم و این هفته نوبت عمل دارم بسلامتی انجام بشه برام صلوات یا حمد بخونید انشاءالله همگی حاجت روا بشین🫂❤️🌹

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

منم یه خبری قرار بهم برسه دعا کن درست شه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتراگردوست داشتین واسه من م دعامیکنی!! دعامیکنی فردا معامله مون با بنده خدا(مجید)  جورشه!! و این که شوهرم ازفرررش ب عرررش خدابرسه و اون قولی بین من وخداست رو خدازودترعملی ش کنه!! مرسی ازت

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

لطفاواسه@اعتصامی @ببوری @msabaaaaaaaaa @_درنا_ @_faram_ خیییییلی دعاکن

دستت درد نکنه مرسی 

استارتر برات صلوات میفرستم 

لطفا واسه شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم دعا کن 

و حاجت دوستام 

@fatibano

@غزل98

@دلبر_ناب_دلم

@مشید_خانوم

@مادرانه_عاشقانه 

@مامان_محمد1400 

@مامانمهرادم92402  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
استارتراگردوست داشتین واسه من م دعامیکنی!! دعامیکنی فردا معامله مون با بنده خدا(مجید) جورشه!! و این ...

چشم عزیزم حتما انشاءالله هرچی زودتر ب مراد دلتون برسید💚

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨