2777
2789
عنوان

مجردی و

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 74 پست
هعی🫠ان شاالله پیدا میشه به زودی🤍شما تا الان با کسی دوست نبودید؟

متاسفانه نه!

الانم صرفا شوهر نمیخوام، همین که در حال آشناییم باشم واسم کافیه، حتی اگه شده با آدما مختلف..‌ ولی کیس مناسب من که سنشم بهم بخوره نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا لیسانسیه ارشدسال آینده آزمون وکالت میدم.(تحصیلات حقوقیم)هنوز تموم نشدهاهل هیچ هنریم نیستم، به ...

به سلامتی خودش یک هنر هستش خانم وکیل .انشالله که 

موفق باشی 

کارهای کامپیوتر و عکاسی و فیلمبرداری بلدی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
عشق بازی هم آغوش خطر خفت در جایگاه پیغمبر

متوجه نشدم. ولی همونا الان دارن بهترین ازدواجو می‌کنن.

چه اشتباهی کردم که گفتم اهل رابطه با پسرا نباشم، قشنگ همه رو پروندم

بهارجان خیلی ناامید شدیاصلا ناامید نباش و به دلت بد راه ندهمثبت فک کن برات مثبت بیاد عزیزممعلومه خیل ...

قربونت عزیزم، مرسی، بخدا بیشتر مواقع مثبت اندیشم، ولی مثلا الان نزدیک پریودمه باز از نظر احساسی به هم ریختم. وگرنه همیشه سعی می‌کنم به خدا اعتماد داشته باشم

ببین من با ی ادمی اشنا شدم اخلاق و رفتار و ایناش واقعا برام مهم بوده و هس احترام گذاشتن و صداقت و پا ...

خوب علتشو از خانوادم می‌پرسم، صد در صد یه چیزی هس که دارن می‌گن نه!

متاسفانه نه!الانم صرفا شوهر نمیخوام، همین که در حال آشناییم باشم واسم کافیه، حتی اگه شده با آدما مخت ...

درک میکنم منم تحربش نداشتم ولی خب باید پیش بیاد

با هرکسی هم نمیشه وارد رابطه شد، شما همون معیارت بخواه ایشالا که پیش میاد

خیلی بده آدم توی زمانی دوستداره دیگه اون فرد دلخواهش ببینه و باهاش ارتباط بگیره ولی پیش نمیاد کلافه کننده اس سعی کن بهش فکر نکنی ان شاالله که درست میشه

به سلامتی خودش یک هنر هستش خانم وکیل .انشالله که موفق باشی کارهای کامپیوتر و عکاسی و فیلمبرداری بلدی

سلامت باشی عزیزم، خدا از دهنت بشنوه.

کارای کامپیوتری بلدم. ولی عکاسی و فیلمبرداری نه.

شمع سازیم کامل بلدم

سلامت باشی عزیزم، خدا از دهنت بشنوه.کارای کامپیوتری بلدم. ولی عکاسی و فیلمبرداری نه.شمع سازیم کامل ب ...

این ها همش هنر هستش 

نگفتی کدام شهری 

برو کارهای فیلم برداری را یاد بگیر و تدوین فیلم 

من معرفی ات کنم به چند تا آتلیه که باهاشون کار کنی 

و کسب درآمد داسته باشی اونجا هم یک خواستگار خوب 

سراغت میاد 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت