2777
2789
عنوان

مجردی و

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 74 پست
درک میکنم منم تحربش نداشتم ولی خب باید پیش بیادبا هرکسی هم نمیشه وارد رابطه شد، شما همون معیارت بخوا ...

همه ی سعیمو می‌کنم، مثلا یه ماه اصلا بهش فک نمی‌کنم، کتاب می‌خونم ورزش می‌کنم، بعد از یه ماه دوباره انگار یادم میفته. چیزی نیس که کلا بخوام فراموشش کنم، من تو سنی هستم که اینجور چیزا باید تو زندگیم باشه واقعا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی سعیمو می‌کنم، مثلا یه ماه اصلا بهش فک نمی‌کنم، کتاب می‌خونم ورزش می‌کنم، بعد از یه ماه دوباره ...

کاملا میدونم چی میگی🥲

نمی‌دونم چرا برای بعضیت خیلی راحت پیش میاد مثلا طرف با یه نفر دوسته از اون جدا میشه میره با بعدی یعنی خیلی راحت 

ولی خب گاهیم نمیشه البته با هر آدمی هم وارد رابطه شدن اشتباهه شما که تا آلان صبر کردی مطمئن باش برات پیش میاد.

البته توی محیط بودن خیلی تاثیرگذاره،اینکه کجا میری اصلا بیرون میری

عزیزم اگه اجازه بدین نگم، شرمنده واقعا🌸🌹ولی واقعا ۲۸ زیاده. پسر هم سن و سال من نیس

پرسیدم که یکی رو پیشنهاد بدم ۳۸ باید باشه و ادم خیر و سر بزیریه و با خونواده هست  ولی نگفتی کجایی

جالبه.پسر مذهبیای دانشگاه ما، همشون دنبال این دختر و اون دخترن

اخه مذهبی نیستم.....من خداروشکر چجوری میگم عزت نفسم بالاس...یعنی خودمو خیلی دوس دارم...خیلی راحت میتونم تو دلم بگم یه کیس میاد سراغم...چون آدم اگه اول خودشو دوس داشته باشه همه میان سمتش

کاملا میدونم چی میگی🥲نمی‌دونم چرا برای بعضیت خیلی راحت پیش میاد مثلا طرف با یه نفر دوسته از اون جدا ...

آره خییییلی بیرون میرم، هم به خودم میرسم، هم استایلم شیکه. دانشگاه، پارک، طبیعت گردی، کافه کتاب ، پیشنهاد هم دارم ولی از اونایین که یک روزه ان!!!

خوب علتشو از خانوادم می‌پرسم، صد در صد یه چیزی هس که دارن می‌گن نه!

چیزیع ک برا من مهم نیس خب

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خیلی میان...یکی دوتا نیستن..ولی حس خوبی ندارم

خوب نه خدا رو شکر، من از اونا نیستم که خودم برم پیشنهاد بدم. پسر باید شکارچی باشه، نه اینکه شکار بشه. دنبال پرنسس نیستم

خوب نه خدا رو شکر، من از اونا نیستم که خودم برم پیشنهاد بدم. پسر باید شکارچی باشه، نه اینکه شکار بشه ...

اره معمولا باید پسرا میان جلو...ولی اون طرف قضیه هم سخته ک یکیو دوس داشته باشی اون بی خبره...ک خودت باید بیاید جلو