2777
2789
عنوان

دوست همسر

969 بازدید | 70 پست

سلااام شمام شده از یکی از دوستای همسر یا نامزدتون خیییلییییییییییییی خوشتون نیاااااددد؟؟

چیکااار کردید ؟؟

نمیخوام بگم به نامزدم   

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

من هنوزم بهش میگم متنفرم ازدوستش ولی باهاش هنوز درارتباطه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

آره از چند تا از دوستاش بدم میاد ولی از یکیشون متنفررررررم به شوهرمم گفتم ولی میگه دوستمه😐چه جواب قانع کننده ای واقعا😆

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وااااای منم از یکی از دوستاااااش متنفرممممم خیلی رفیقه ها کمکه اما خیلیم نامررررررررده مخصوصا در حق من

یبارم گفتم اما هیچی به هیییچییییی

یه مدت قطع رابطه بودن اما باز خوب شدن   

منم همینطورم از خیلی از دوستاش خوشم نمیاد، آدمای بدی نیستن ولی علاقه ندارم باهاشون رفت و امد خونوادگی داشته باشیم، اصلا فرهنگامونو خیلی چیزامون فرق میکنه با دوستاش.... حرف مشترکی باهاشون ندارم، البته ما هنوز عقدیم ولی خب همسرم خیلی رو دوستاش حساسه   

مجنون الحسین ❤
آره از چند تا از دوستاش بدم میاد ولی از یکیشون متنفررررررم به شوهرمم گفتم ولی میگه دوستمه😐چه جواب ق ...

بازم دسش درد نکنه یه چیزی گفته

بله هیچ کاری ازدستم برنیومدتااینکه زن گرفت وزنش باعث شدباشوهرم قطع رابطه کنه 

از فردا خودم میرم براش خاستگاری