2777
2789
عنوان

دوست همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر بي رگم زياد داريم اجي جون😭😂😂🤣🤣🤣

نمیدونم چیکار کنم اصلا به خدا  من این مدلی نیستم اصن اما اینو نمیتونم تحمل کنم

کاریم بلد نیسم بکنم

قطع رابطه بووودناااا

شانس ندارمممممم که

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
دقیقا از این بابت شانس اوردم‌ واقعا سختم بود وقتشو با دوستاش بگذرونه

من مشکلی ندارم اما دووووووست داریم تا دوست

دقیقا چون همین دوستای بد زندگی خراب کنن اگه نامزدی زیاد حساس نباش بعد ازدواج خیلی مهمه

اخه ما چند ساله میشناسیم همو نامزد من رفیق باز نییست اما این دوستش اصن ادم نیست دوست خوبیه ها خییییلییی همراهه اما دختر بازه و  وله اصن 

دقیقا چون همین دوستای بد زندگی خراب کنن اگه نامزدی زیاد حساس نباش بعد ازدواج خیلی مهمه

میترسممممممم خیلی 

دست خودم نیست با اینکه میره من اصن گریم بند نمیاد الکی میگم میخوابم که چیزی نشنوم ازش

نمیدونم چیکار کنم اصلا به خدا  من این مدلی نیستم اصن اما اینو نمیتونم تحمل کنم کاریم بلد نیسم ...

نزن اين حرفو ولي ب شوهرت بگو رك و راست ك نسبت ب دوستش حس بدي داري خودتو راحت كن ك اگه ماراحت شدي بدون واسه چي بوده

میترسممممممم خیلی  دست خودم نیست با اینکه میره من اصن گریم بند نمیاد الکی میگم میخوابم که چیزی ...

وای عزیزم چرا باید اینطوری بشی

باهاش حرف بزن با دلیل و منطق بهش بگو دوس نداری با اون دوستش رفتامد کنه

از الان جلوشو بگیری خیلی بهتره

ادمو از دوستش میشناسن عزیزم یعنی بخای نخای دوست تاثیر میزاره تو زندگیه فردی

اخه ما چند ساله میشناسیم همو نامزد من رفیق باز نییست اما این دوستش اصن ادم نیست دوست خوبیه ها خییییل ...

بستگي ب شوهرتم داره البته من شوهرم كلن زياد رفيق باز نيس اما .تا چشش ب دوستاش ميفته ك هنوز مجردنو شيطنتاي مجردي رو دارن فيلش ياده هندوستون ميكنه😢

وای عزیزم چرا باید اینطوری بشی باهاش حرف بزن با دلیل و منطق بهش بگو دوس نداری با اون دوستش رفتامد ک ...

عزيزم تازه الان نامزدين من عقدمو اين مشكلارو دارم دلم ميخا هاي هاي گريه كنم چون شوهرم عوض بشو نيست ك نيست😫