2777
2789
عنوان

دوست همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 70 پست
تو اینستا منو پیدا کرد اره تو کیشی و اینا بعد گفت اگه انجوریه چرا همش دوستش به من میگه تنهاس و سعی ...

😭😭😭شبيه شوهره من خوبه ك تو تموم شدو رفت .من ب ي دختره گفتم ك دورو بره شوهره من نپلك ميگه نميخام من قبلن عشقش بودم منو دوس داره از زندگيتون نميرم بيرون😫😫😫😫منم گفتم نرو شوهرم ديگه محلش نزاشت البته گف بنداله دختره .اما خوب لجم گرف از دختره پرو😡

😭😭😭شبيه شوهره من خوبه ك تو تموم شدو رفت .من ب ي دختره گفتم ك دورو بره شوهره من نپلك ميگه نميخام م ...

ااااااووووووووفففففف خیلی بده 

من اصن خبر نداشتممممممم اما همش به دختره گفتم بله در جربانم و اینا

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭شبيه شوهره من خوبه ك تو تموم شدو رفت .من ب ي دختره گفتم ك دورو بره شوهره من نپلك ميگه نميخام م ...

واااااااا چه پرووووووووووووو

یه مشکلم اینه اصن نمیتونم راجبع این موضوع عین ادم باش حرف بزنم سریع حالم بد میشه کلا مییییتونمااااا ...

عزیزم‌ با ارامش و زبون اول تذکر بده چن بار دیدی فایده نداره با روشهایی ک میدونی جواب میده وارد عمل شو

[QUOTE=46902156]  واااااااا چه پرووووووووووووو[/QUOTE بخدا خيلي بي بندوبار بود دختره .منم عكسه ...

اصن ادم نباید دم به دم اینا بزارههههههه والا کسی که اینجوری حرف میزنه توقعی نمیشه داشت ازش

حالا این دختره هنوز زنگ میزنه به من اما فاز دوستییییی

عزیزم‌ با ارامش و زبون اول تذکر بده چن بار دیدی فایده نداره با روشهایی ک میدونی جواب میده وارد عمل ش ...

خدا کنه موفق شمممممم

قطعا موفق میشی  انرژی منفیو بزار کنار تو یک انسانی و هر کار مثبتی میتونی انجام بدی و هیچ چیزم ...

مرسییییی عزیزمممم  

موفق باشي عزيزم منم برم بوخوابم .ميدونم كيتوني خراب كني رابطشونو 😂☺️☺️☺️💋

قربونت مرسییییی

شب بخیر عزیزم  

به امید پیروزی