ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خود اینکار بد نیست ولی تو ایران جواب عکس میده و کاملا اشتباهه فرهنگش جا نیفتاده
قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.
همینکارارو میکنید پسرا روز ب روز پرروتراز قبل میشن و شدن
دوسال دیگه لابد دخترا با دسته گل و شیرینی میرن در خونه پسر خواستگاری اونم میگه ن نمیخوام، بعدی...!
بهتره ی واسطه ی امین، مزه دهنشونو بفهمه و حرف رو پیش بکشه ک اره پسرتون وقتشه زن بگیره و بعداز مقدمه چینی و... بگه دختر فلانی هم تحصیل کرده است و... تا اونا بیان جلو نکه خودتون ب زبون بیارید
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /