2777
2789
عنوان

خیلی بده دختر بره خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 29 پست

مامانت جلوشون مدام تعریف خواهرتو بکنه واسه اش خواستگار اومده اینجوری و.....

یابگه فلانی داشتم می اومدم بیدارشده بود خورشتکو بارگذاشته بود داشت بساط صبحانه و....را میچید و...

یک کم غیر مستقیم ذهن مادرپسر راببرید سمت خواهرت دیگه بقیه اش با خدا.....

اما درکل پسرهای حالا خودشون اکثرا انتخاب می کنند و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قضیه خیلی عاشقیه بنظرم خواهرت خودش یه کاری کنه.

یا اینکه اونها شمارو میشناسن دیگه اگه مایل باشن خودشون میگن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

پسره هم بهش علاقه داره؟

نمیدونم تو جمع ها خیلی سر زبون داره و به قول معروف مجلس و تو دستش می چرخونه

ولی تا حالا چیزی نگفته به آبجیم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

ضایع هست اما خوب میشه یه کاری کرد طرف خودش بیاد جذب بشه بیاد خواستگاری 

گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️.                                                                        خورشیدصفات است نمی‌گویم کی ❣️موزون حرکات است نمی‌گویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمی‌گویم کی❣️

هیچ وقت حاضر نیستم همچین کاری بکنم چون با کوچکترین بحثی میخوان بگن شما خواستگاری کردی....یعنی تا آخر عمر اینو چوب میکنن تو سر دختر....خواهرت خودش موقعیت خوبی داره ....و حتما مادرش میبیندش...اگه میخواستن مطرح میکردن خودشون....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مامانم قبول کرده که بگه به مامانش یه جوریآخه صبح ها باهم میرن پیاده روی

از ضایع هم ضایع تره

مادرتون ساده هست جاش بودم جفت تونو میشستم پهن میکردم رو بند که دگ منو ملعبه ی عشق و عاشقیاتون نکنید، 😐🐀

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

اگه خواهرت خیلی عاشق شده طوری که اگه نشه روش اثر طولانی میذاره ، بگین ، نهایت میگن نه پسرمون نمیخواد دختر شما رو ... همین جمله میتونه خواهرت رو زودتر از این حال خارج کنه و تموم شه قضیه

اگرم موافق بودن که هیچ ، برن آشنا بشن ، این ازدواج هم مثل بقیه ازدواج ها همه ی احتمالات رو داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم