2777
2789
عنوان

رسیدگی به امور خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 45 پست
من به اجبار هم کارا رو انجام میدم چون شوهرم غر میزنه

من حتی به اجبار هم نمیتونم انگار افسردگی گرفتم 😔وای اینقد عذاب داره برام چون آدم کثیفی نیستم. اما حوصله کار کردن ندارم

خونه منو ببینی بمب ترکیده😅

😂من خدایی ظرفامو شستم ولی آثار خیاطی کردنام تو اتاق مشخصه جای سوزن انداختن نیس 

شوهرمم طبقه پایین خیاطی می‌کنه روی همه وسیله ها پرز نشسته 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چی که کنکور نیست عزیزم. اگه به کارای هنری علاقه داری برو دنبالشهنوز که بچه نداری خیلییییی کارا م ...

اتفاقا تو فکرش هستم.... ببینم یکم شرایط مالیمون بهتر میشه من یکم به خودم فکر کنم.

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

متاسفانه نزدیک ۵ ساله به مشکل مالی خوردیم شدید، تنها تفریحی که دارم اینه که فیلم دانلود کنم ببینم

انشاالله مشکلتون حل بشه

تفریح که فقط چیز خریدن نیست 

با دوستات یا خانوادت یا شوهرت برو پارک دورهمی ساده داشته باشین بدون تجملات پیاده روی برو

خوب عزیزمم غیر مالیش کنهمین فیلم دیدنتو شرط دیدن فیلم جدیدو بزار بعد انجام کاراتیا مثلا تایم غدا پخت ...

ممنون از پیشنهادهای خوبت عزیزم👌😊 امروز قصد دارم بی وقفه کار کنم و آخر روز یه جایزه درست و درمون برای خودم بزارم

من حتی به اجبار هم نمیتونم انگار افسردگی گرفتم 😔وای اینقد عذاب داره برام چون آدم کثیفی نیستم. اما ح ...

دقیقا اینا از نشانه های افسردگیه من تصمیم دارم برم پیش روانپزشک شنیدم که ویزیتش اندازه دکترهای متخصص یعنی حدودا ۲۰۰ تومن مثل روانشناس نیست ساعتی ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن باشه، یسری دارو می‌نویسه آدم برمیگرده به روال قبلی شماهم اگر شرایطتشو داری یه سر برو انشاالله بهتر میشی 

😂من خدایی ظرفامو شستم ولی آثار خیاطی کردنام تو اتاق مشخصه جای سوزن انداختن نیس شوهرمم طبقه پایین خی ...

😄 خدایی خیاطی خیلی کثیف کاری داره ولی خیلی لذت بخشه، خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوون😆

انشاالله مشکلتون حل بشهتفریح که فقط چیز خریدن نیست با دوستات یا خانوادت یا شوهرت برو پارک دورهمی ساد ...

ممنونم عزیزم، امیدوارم بتونم به خودم کمک کنم هیشکی به فکر آدم نیست، آدم خودش باید به فکر خودش باشه واقعا

😄 خدایی خیاطی خیلی کثیف کاری داره ولی خیلی لذت بخشه، خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوون😆

چاکرمممممم 😂آره لامصب خیلی کثیف میکنه خونه رو یه طرف اتو یه طرف پارچه کف اتاق تیکه پارچه یه طرف نخ و قیچی و متر و.... خدایااااا کی میخواد فردا اینارو تمیز کنه😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ممنونم عزیزم، امیدوارم بتونم به خودم کمک کنم هیشکی به فکر آدم نیست، آدم خودش باید به فکر خودش باشه و ...

اره بابا هیچی تو دنیا از خود آدم واجب تر نیس

خودتم زیادی به داروهای روانپزشک عادت نده

یه خبر فردا رسید😂😂 الان باید پاشی

تازه می‌خوام بخوابم😐😂😂😂😂

چاکرمممممم 😂آره لامصب خیلی کثیف میکنه خونه رو یه طرف اتو یه طرف پارچه کف اتاق تیکه پارچه یه طرف نخ ...

تو تو تو فقط تو🤣 دختر الان بیداری کی میخوای خونه تمیز کنی؟

تو تو تو فقط تو🤣 دختر الان بیداری کی میخوای خونه تمیز کنی؟

😂😂😂بخوابم بیدار شم بعد عین قرقی خونه تمیز کنم (کوزت شماره دو )

اره بابا هیچی تو دنیا از خود آدم واجب تر نیسخودتم زیادی به داروهای روانپزشک عادت نده

باورت میشه میخوام برم به روانپزشک بگم یه دارو بده من از این حال کثافت دربیام واقعا حالم بده.... میترسم دوباره برم سمت خودکشی.... پارسال یه خودکشی ناموفق داشتم....