2777
2789
عنوان

رسیدگی به امور خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 45 پست
😂😂😂بخوابم بیدار شم بعد عین قرقی خونه تمیز کنم (کوزت شماره دو )

برو خدا پشت و پناهت برو که پرزهای ریز تو را فرامیخوانند😄

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو خدا پشت و پناهت برو که پرزهای ریز تو را فرامیخوانند😄

😭😂😂😂دارم بادوزمینی میخورمجات خالی این که تموم شه ایشالا میرم برا لالا

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منی ک الان بیخابی زد بسرم پاشدم خونه مرتب کردم قبل عید افسرده شده بودم سه ماه خونه رو ول کرده بودم م ...

من الان خونم کثیفه حال ندارم پاشم تمیز کنم، انشاالله همیشه سلامت باشی عزیزم

باورت میشه میخوام برم به روانپزشک بگم یه دارو بده من از این حال کثافت دربیام واقعا حالم بده.... میتر ...

به نظر من که نرو پیش روانپزشک چون شنیدم داروهاش خیلی روی آدم تاثیر بدی میزاره اسم افسرده هم روی خودت نزار عزیزم

خودت ببین قبلا چی حالت و خوب میکرده به همون فکر کن و اگه توانش و داری انجام بده

از چی الان خیلی عذاب میکشی که به این روز افتادی؟ اگه نمیتونی پیش روانشناس بری بشین با یه دوستی کسی که صمیمی هستی دردودل کن خودت و تخلیه کن

الان خوب موقه‌ایه برا تمیزکاری همه خابن خصوصا بچه‌هاکسی نیست پشت سرت بهم بریزه🥲

هعی بچه ندارم 

بار ها شده اینطوری بیخواب شدم نصف کارامو این موقع کردم نصفشو ظهر

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من الان خونم کثیفه حال ندارم پاشم تمیز کنم، انشاالله همیشه سلامت باشی عزیزم

پاشو پاشو تاوقتی کارات و بکن خونه رو تمیز کن بعدشم یه دوش بگیر و صبحانه باحال درست کن با همسرت نوش جان کنین بعدشم بشین از تمیزی خونت لذت ببر و فیلم نگاه کن

به نظر من که نرو پیش روانپزشک چون شنیدم داروهاش خیلی روی آدم تاثیر بدی میزاره اسم افسرده هم روی خودت ...

واقعا نمی‌دونم چی درسته چی غلط..... مشکلاتم یکی دوتا نیست دیگه کم آوردم دیگه نمیتونم..... خیلی داغونم.... زبونم قفل شده دیگه نمیتونم حرف بزنم انگار مهر سکوت رو لبام زدن.... 

انشاالله خدا دامنت و سبز کنه و یه بچه ناز تپلی بهت بده

فدات شم ایشالا 

پاشو پاشو تاوقتی کارات و بکن خونه رو تمیز کن بعدشم یه دوش بگیر و صبحانه باحال درست کن با همسرت نوش ج ...

وااایی حال ندارم ولش کن😩 حالا چارتا بشقاب شستن دیر نمیشه می‌زارم دقیقه نودی گربه شورشون میکنم میره، شوهرم سرکاره خودمم رژیمم صبحانه تعطیله