2777
2789
عنوان

رسیدگی به امور خونه

616 بازدید | 45 پست

بچه ها من مدتیه که به زور کارای خونه رو انجام میدم و احساس میکنم که نظافت منزل و غذا پختن کار بیهوده و عبس یه خونم تمیزه و هر روز غذای گرم داریم ولی من از سر اجبار این کارها رو میکنم و اگر کسی مواخذم نکنه حاضر نیستم کارها رو انجام بدم میخواستم ببینم کسی مثل من هست؟ چیکار کنم که با شوق و ذوق به کارها رسیدگی کنم؟

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایزه بزار برا خودت

مثلنا غذارو بپزم بعدش میرم بیرون ی دوری میزنم ی بستنی میخورم

خونه رو تمیز کنم فلان چیزو بشورم بعدش میرم بازار ی شال میخرم

کلن هدفه ک ادمو هول میده ک کاریو انجام بده

فکر میکنم همه خانوما یه بار این دوره رو میگذرونن

مدتیه که احساس میکنم افسرده شدم و از طرفی دوبار کنکور دادم قبول نشدم و الان میخوام کارای خونه رو بکنم با خودم میگم ولش کن چارتا کاسه بشقاب شستن چه نتیجه ایی داره بزار دیرتر انجامش میدم

منم همینم، یه وضعی دارم،ظرف نشستم. خونم کثیف شده و من همچنان مقاومت میکنم

من به اجبار هم کارا رو انجام میدم چون شوهرم غر میزنه

جایزه بزار برا خودتمثلنا غذارو بپزم بعدش میرم بیرون ی دوری میزنم ی بستنی میخورمخونه رو تمیز کنم فلان ...

متاسفانه نزدیک ۵ ساله به مشکل مالی خوردیم شدید، تنها تفریحی که دارم اینه که فیلم دانلود کنم ببینم

منم همینطور 

فردا شنبه‌س و روز تمیز کاری و من از الان عزا گرفتم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

مدتیه که احساس میکنم افسرده شدم و از طرفی دوبار کنکور دادم قبول نشدم و الان میخوام کارای خونه رو بکن ...

همه چی که کنکور نیست عزیزم. 

اگه به کارای هنری علاقه داری برو دنبالش

هنوز که بچه نداری خیلییییی کارا میتونی بکنی

برای انجام کارای خونه هم به حس بعد تمیزی فکر کن

به این فکر کن که خداروشکر یه غذایی داشتین بخورین که الان ظرف کثیفش و باید بشوری یه سقفی بالای سرت داری که باید بهش رسیدگی کنی

دقیقا منم اگه بچه هام نبودن حتی غذا هم درست نمیکردم احتمالا تیروییدمون کم کاره

اتفاقا آزمایش دادم تیروییدم کم کاره دارم دارو مصرف میکنم نمی‌دونم کلکسیونی از مشکلاتم من افسردگی، تیرویید کم کار، شکست خورده در هدف، مشکلات مالی، مشکل خانوادگی مگه یه آدم چقد کشش داره

متاسفانه نزدیک ۵ ساله به مشکل مالی خوردیم شدید، تنها تفریحی که دارم اینه که فیلم دانلود کنم ببینم

خوب عزیزمم غیر مالیش کن

همین فیلم دیدنتو شرط دیدن فیلم جدیدو بزار بعد انجام کارات

یا مثلا تایم غدا پختن هدف بزار ک بعد پخت عکس غذاتو قراره تو شبکه اجتماعی شیر کنی اونوقته ک با عشق میپزی ک عکسش خوشگل شه بزاریش تو صفحت یا تو سایت