2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
خب از خودشون میزنن تا بتونن برا بچه تهیه کنن

نه اتفاقا از خودشونم نمیزنن من و اطرافیانم شکر خدا دستمون ب دهنمون میرسه ولی مایه دار انچنانی هم نیستیم اصلا و ابدا 

ولی ندیدم از چیزی بزنن خودمم نزدم  ‌.

بعد دنیا اومدن بچه هام خونه و ماشین گرفتیم  همیشه ب اندازه خوردیم و پوشیدیم و گشتیم. ب اندازه خودمون 

نه ب اندازه بلاگرای اینستا یا حتی همسایه بغلیمون من درحد اینکه رفاه نسبی بچه ام تامین باشه خدا بهم میده ولی دیگه بخوام بچه مدرسه خصوصی ۱۰۰ ملیونی بره و لباس مارک و .....هزار زرق و برق اضافی دیگه  اینا رو دیگه خودمون باید جونبکنیم دربیاریم. باید بقول شما از خودمون بزنیم. 

ولی برای رندگی نرمال بی حاشیه و معمولی خوب.  بنظ م بچه نه تنها چیزی از مالت کم نمیکنه که برکت مال ادمه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خب وقتی بچه بیاریم مجبوریم چون ما مسئول ایم اون طفل معصوم گناهی نکرده که عزیزم از خودشون میزنن خ ...

نه نگران‌ نباش منتم بزارن میگی از بچه خودتون بوده 

من تنها که به وجودش نیاوردم 🫤

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بله عزیزم روش ها رو میدونم به شدت گرونن دوستم تازه زایمان کرد رفت خصوصی تهران دکتر ۵۰ دستمزد خواست ۴ ...

بپرسید برای اینکه. هبیمه هزینه زایمان رو بده. چند وقت قبل باید بیمه بشید. خودتون رو بیمه تکمیلی کنید. بیمه ای که بیمارستان مورد نظرتون باهاش قرار داد داره. هزینه ها خیلی. هم میشه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
درست میگی عزیزم انشالله برم دکتر اقدام کنم مرسی از حرفات حالم خوب کردی

خب خدا رو شکر گلم😍❤️

امید داشته باش با امید اقدام کن 

بچه هدیه ای از سمت خدا 

پله پله خدا برات میرسونه

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

درست میگی عزیزم انشالله برم دکتر اقدام کنم مرسی از حرفات حالم خوب کردی

دکتر برو بهداشت رایگان 

از عمومی تا ماما 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱