2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غربالگری هم گرون سونو هم گرون

با بیمه کم میشه کلش دو غربالگری 

دو سنو معمولی که دولتی بری شصت تومن😬🤦🏻‍♀️😂

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

ناشکری نمیکنم واقعا خدا رزاق ولی آخه چجوری میرسونه ما حتی پول بیمارستان و زایمان نداریم خواهرمن

بالاتر براتون راه حل گفتم برای هزینه کمتر تو بیمارستان خصوصی  .

ولی باور دارم اگه خدا بخواد یجور همه چیزو  میچنه که همه چیز ب بهترین شکل جلو بره. چه خصوصی چه دولتی 

البته اینم بدون که خصوصی هم همچین گل و بلبل نیس. من از دکترم برا زایمان راضی بودم ولی امان. امان. از ماماها و پرستاراکه حتی بعد زایمان ی فشار ازمن نگرفتن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بیشتره

4تا سونو اصلی برای بارداری عادی هست آن تی آن مالی سونو وزن سونو نزدیک زایمان برای وضعیت جنین که این آخری رو میتونی نری بجاش سونو وزن رو 32هفته 34 بری اگه وصعیت اوکی بودکه هیچی اگه نه مثلا بچه نچرخید بودمیگن اواخر بری مگه اینکه بارداری حساس یاپرخطرباشه یادکتردست به سونو نوشتنش خوب باشه سونوی زیادم خوب نیست سونو قلبم که معمولا بیمارستان انجام میده اگههم نده هزینه ش مثل آن تی آنو مالی زیاد نیست چون حساس ووقت گیره خودم 3تا تجربه دارم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
چیزی حالیشون هست آخه ی دوستی داشتم می‌رفت بهداشت نفهمیدن حامله است فکر کن تا ۶ ماه نفهمیدن

بستگی به کادر درمان داره 

وگرنه متخصص ببخشید اینو میگم خر بسیار هست 

من متخصص زنان میرفتم علائم زودرس داشتم نفهمید احمق 

ماما ویزیت چهل تومنی فهمید 

پرس و جو کنید تا هزینه هاتون مدیریت بشه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱