خانوما سلام من ۳۱ سالم و ۵ساله ازدواج کردم بچه نداریم مستاجریم و به تازگی ی ماشین خریدم معلم هستم ولی امسال دیگه نمیخوام معلمی کنم چون تو این ۱۴ سال تدریس حقوق خیلی کم بوده و توهین برام دیگه.خواستم بدونم شماها از داشتن بچه راضی اید؟سختی هاش چجوری؟شرلیطمو گفتم تا بهتر بتونید راهنماییم کنید.من به شدت از زایمان میترسم حقوق شوهرم میره برا بیمه و وام و قسط،از طرفی سنم میره بالا میترسم دیگه نتونم مادر بشم شماها جا من بودین چکار میکردین
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد با ...
آزمایش ها واینا که خورد خورد هر دوماه سه ماه یه باره تازه پزشک هم بیمارستان دولتی هست بدون هزینه راحت یه پزشک زنان میشه پیدا کردرفت اونم هرماه یه بارشاید
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست