2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
باز فکرش کنم برای خودم دومی بیارم آینده اش تأمین دیگه چه عیب داره ریخت و پاش و اسراف نکردم و از اون ...

درسته . مخصوصا تو این دوره زمونه تربیت بچه واقعا سخته. منم سعی مو میکنم بقیه اش رو هم سپردم به خدا.  انشالله همه ی بچه ها  عاقبت بخیر بشن .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نوشتم گلم من دفتر حساب کتاب روزانه دارم هیچی نمی مونه خداشاهده

تو بگو ده میلیون شوهر

هفت میلیون خودت 

تابستون نه تعطیل هستی حقوق داری 

خدایی هیفده تومن مدیریت کنی ازش میمونه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

پس غصه چی میخوری یکی میشناسم نزدیکم هست اسم نمیارم حالاچهار بار ای وی اف کرده هربار نزدیک صد میلیون ...

درست میگی عزیزم انشالله برم دکتر اقدام کنم مرسی از حرفات حالم خوب کردی

ناشکری نمیکنم واقعا خدا رزاق ولی آخه چجوری میرسونه ما حتی پول بیمارستان و زایمان نداریم خواهرمن

بیمارستان نیمه دولتی شیراز ۹تومن میگیره خیلی از اقوام رفتن راضی بودن صوتی هم ۲۰تومن میگیره دکتر من اصلا پول نگرفت   اسی خیلی حساسی چ

خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد با ...

آزمایش ها واینا که خورد خورد هر دوماه سه ماه یه باره تازه  پزشک هم بیمارستان دولتی هست بدون هزینه راحت یه پزشک زنان میشه پیدا کردرفت اونم هرماه یه بارشاید

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
روزی خیلی چیزا میتونه باشه. میتونه اولاد و نسل صالح باشه. که خدای نکرده از خودمون دریغ میکنیم. میتون ...

با یکم فکر میشه متوجه شد از بقیه خرجاش میزنه تا پوشک و لوازم بچه رو بخره!

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
تو بگو ده میلیون شوهرهفت میلیون خودت تابستون نه تعطیل هستی حقوق داری خدایی هیفده تومن مدیریت کنی ازش ...

گلم من استخدام نیستم غیرانتفاعی ام بازنشستگی و حقوق تابستون ندارم و اینکه تو تهران خرجا گرونتر نمیرسه 

نوشتم گلم من دفتر حساب کتاب روزانه دارم هیچی نمی مونه خداشاهده

من شوهر پنج تومن میده اکثر خرج خونه با من

باورت نمیشه ازش میمونه😂❤️

رستوران و کافه حتی میرم 

برکت یعنی همین اعتقاد دارم 

آزمایش ها واینا که خورد خورد هر دوماه سه ماه یه باره تازه پزشک هم بیمارستان دولتی هست بدون هزینه را ...

کلا4تاسونو هست توبارداری 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
چرا گلم من خانوادم بهترین جهاز دادن بهم کامل کامل حتی هیچی از شوهرم نخواستن حتی الان کمک میکنن برامو ...

امشب اقدام کن😍😂

با یکم فکر میشه متوجه شد از بقیه خرجاش میزنه تا پوشک و لوازم بچه رو بخره!

اره خب وقتی بچه بیاریم مجبوریم چون ما مسئول ایم اون طفل معصوم گناهی نکرده که عزیزم از خودشون میزنن خدا کنه بعدا منت نزارن سر بچه

نه همش پول نیست عزیزم همیشه روزی نمیشه گذاشت رو حساب پول خیلی چیزای دیگه روزی بچس همون شیری که میدی ...

الان بنظرتون کار خوبی کرده با این وضع ۶ تا بچه بدنیا اورده؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰