خانوما سلام من ۳۱ سالم و ۵ساله ازدواج کردم بچه نداریم مستاجریم و به تازگی ی ماشین خریدم معلم هستم ولی امسال دیگه نمیخوام معلمی کنم چون تو این ۱۴ سال تدریس حقوق خیلی کم بوده و توهین برام دیگه.خواستم بدونم شماها از داشتن بچه راضی اید؟سختی هاش چجوری؟شرلیطمو گفتم تا بهتر بتونید راهنماییم کنید.من به شدت از زایمان میترسم حقوق شوهرم میره برا بیمه و وام و قسط،از طرفی سنم میره بالا میترسم دیگه نتونم مادر بشم شماها جا من بودین چکار میکردین
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نوشتم گلم من دفتر حساب کتاب روزانه دارم هیچی نمی مونه خداشاهده
خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد باردارمیشی به سلامتی باید سنو وآزمایش....حداقل ۱۰تومن زایمانم سزارین بری ۳۰تومن ببین این مبلغ میتونی توی این دوران اوکی کنی بیار
خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد با ...
عزیزم تهران گرونتر از این حرفاست دکتر و بیمارستان ....من تو ۶سال کار کردن جمع کردم تا تونستم الان ماشین خوبی بخرم ولی چون الان کار نمیکنم نمیتونم پول ندارم که جمع کنم وگرنه میکردم