2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
ای جان خدا حفظش کنه برام دعا کن گلم .من ۵ساله جلوگیری کردم ولی نیاز دارم به مادر شدن ولی از آینده بچ ...

نترس مگه خدانداری که می‌ترسی خداست انشاالله یه نی نی سالم بهت قول میدم وقتی اومدپشیمون میشی چرازودترنیاوردی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نوشتم گلم من دفتر حساب کتاب روزانه دارم هیچی نمی مونه خداشاهده

خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد باردارمیشی به سلامتی باید سنو وآزمایش....حداقل ۱۰تومن زایمانم سزارین بری ۳۰تومن ببین این مبلغ میتونی توی این دوران اوکی کنی بیار 

تقریبا ده تومن میمونه گلم هر طوری سر کارت بمون هرچیه کمکی به شوهرت مدرسه که خوبه تایم زیادی ازت نمیب ...

مدرسه غیرانتفاعی ام عزیزم دولتی نیستم استخدام نیستم بیمه ندارم بازنشستگی ندارم

ای جان خدا حفظش کنه برام دعا کن گلم .من ۵ساله جلوگیری کردم ولی نیاز دارم به مادر شدن ولی از آینده بچ ...

خیلی ممنون عزیزم 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
همه گفتن بیار منم میگم بیار گشیمون میشی توی سن طلایی بچه دارشدنی نگران روزی وخرج وبرج نباش تا2 سالگی ...

عزیزم وضع مالی تون خوبه؟

میشه منم راهنمایی کنید

صبرتون چطور 

چون مدیریت کردن سه بچه همزمان سخت واقعا 

به خودتون می‌رسید 

من پسرم سه سالش فعلا اصلا قصدش ندارم گفتم حداقل پنج سال پر بشه تا اونم با توجه به شرایط اون زمان تصمیم بگیرم 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

خب درنظر بگیر قبلش باید بری دکتر چک بشی حداقل۱تومن میخوادبعد بهای سری ویتامین میده اونمم۱تومن بعد با ...

عزیزم تهران گرونتر از این حرفاست دکتر و بیمارستان ....من تو ۶سال کار کردن جمع کردم تا تونستم الان ماشین خوبی بخرم ولی چون الان کار نمیکنم نمیتونم پول ندارم که جمع کنم وگرنه میکردم

عزیزم تهران گرونتر از این حرفاست دکتر و بیمارستان ....من تو ۶سال کار کردن جمع کردم تا تونستم الان ما ...

اره من حداقل بهت گفتم به هرحال بچه خرج داره اما سن شماهم جوری نیس صبرکنید تا وضع مالی خوب بشه 

پس غصه چی میخوری 

یکی میشناسم نزدیکم هست اسم نمیارم حالا

چهار بار ای وی اف کرده هربار نزدیک صد میلیون با همه چیز 

تا بار چهارم گرفت براش 

حالا خودت بگو از کدوم خرج می‌ترسی😥

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱