2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 45054 بازدید | 1208 پست
بچه داشتن شیرین ترین و جذاب ترین حس و عشق دنیاست و با هیچی قابل مقایسه نیست اما لطفا لطفا لطفا اگر خ ...

خانواده همسرم کلا تعطیل گدان و به شدن پولدار و خسیس اونا رو کلا کنار گذاشتیم ولی خانواده خودم کمک هستن همه جا و همه جوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا دو تومن

هزینه اپیدورال زیاد نیست. نگران نباشید 

تازه من از اقوام چندسال پیش دولتی زایمان کرد اپی شد فک کنم رایگان یا باهزینه خیلی کم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من تمام تلاشمو میکنم همونطور که خانوادم برامن و خواهرم کم نذاشتن برا بچم کم نزارم جونمو میدم بهش

خداروشکر 

الان هم نسبت به سنتون

خیلی دیر نیست وقت خوبیه

خیلیم زود نیست

من منظورم این نبود واسه بچه کم میزارید

منظورم دقیق همون بود که گفتم

آخه یسری دیدم میگفتن مثلا طرف با اینکه تو غذاشونم موندن ولی بچه زیاد دارن و راضین... خب اون بچه بدبخت باید راضی باشه نه پدرمادر خودخواهش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

درست میگی عزیزم

همینطوری ببینن سن از سی بیشتر هست ان تی و انومالی رو ریسک دار میزنن تو میمونی و همش آزمایشگاه و استرس برای غربالگری بچه که خیلی هم مهمه. اینا حقیقته. کاش خودم هم زودتر میاوردم 

معلم رسمی بودی ؟ استعفا میخای بدی ؟ اگه حقوق معلمی کمه پس چرا این همه دارن خودشونو میکشن که ازمون بد ...

معلم غیرانتفاعی بودم ،رسمی نیستم رسمی حقوقشون عالی مزایا دارم امتحان دادم ولی تو مصاحبه رد میکنن

خانواده همسرم کلا تعطیل گدان و به شدن پولدار و خسیس اونا رو کلا کنار گذاشتیم ولی خانواده خودم کمک هس ...

امیدت ب خدا باشه. مطمئنن حتی ز کمک خانوادت هم نیاز پیدا نمیکنی. هرچند اونا دلشون تاب نمیاره انقد وسیله میخرن زرابچه چیزی مازاد هم میاد 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
همینطوری ببینن سن از سی بیشتر هست ان تی و انومالی رو ریسک دار میزنن تو میمونی و همش آزمایشگاه و استر ...

خب شاید زودتر واقعا آمادگیشو نداشتید

همه چی که سن نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

معلم غیرانتفاعی بودم ،رسمی نیستم رسمی حقوقشون عالی مزایا دارم امتحان دادم ولی تو مصاحبه رد میکنن

گفتین تافل دارین اموزش کده زبانم میتونیین تدریس کنید یا شاگرد خصوصی بگیرید 

امیدت ب خدا باشه. مطمئنن حتی ز کمک خانوادت هم نیاز پیدا نمیکنی. هرچند اونا دلشون تاب نمیاره انقد وسی ...

گلم اونا به پسر خودشون رحم ندارن چه برسه نوه ،بارها به همسرم گفتن ما از خدامون تو بچه دار نشی عاطفه و محبت ندارن عزیزم من فقط از خدا میخوام و تلاش خودم و همسرم خیلی سختی دادن به من تو زندگی ....بگم سنگ آب میشه

گفتین تافل دارین اموزش کده زبانم میتونیین تدریس کنید یا شاگرد خصوصی بگیرید

بله گاهی خصوصی تدریس دارم متاسفانه آموزشگاه ها بدتر از مدارس پولی به معلم نمیدن گلم

یعنی پر خطر زایمان من

نه بابا  من الان ۳۱ ام بچه سوم و تو راه دارم. نگران نباش اصلا  دکتر من خودش تو ۴۰ بچه اورد 

خب شاید زودتر واقعا آمادگیشو نداشتیدهمه چی که سن نیست

نه واقعا زندگیم سخت بود خیلی خدا میدونه چه شبایی رو به سختی روز کردیم با گریه و....بازم خداروشکر