2789
عنوان

ارتودنسی

53 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تازه چندروزه دندونامو ارتودنسی کردم؛ هردوفک رو باهم زده و برای اینکه براکت های بالا و پایین باهم برخورد نداشته باشن، به دندونای عقب فک بالام یچیزی چسبونده که دندونام چفت نشن.

بخاطر همینم دهنم کامل بسته نمیشه، اصلا هم نمیتونم غذا بخورم. وقتی هم اون چیزی که چسبونده میخوره به دندون پایینیم خیلی درد میگیره.

تجربه مشابه یا راه حلی دارید؟ خیلی دارم اذیت میشم😭

اون چیزایی ک زده ب دندون عقبت اهنیه دوره دندون؟؟؟

اگ اره عادیه ب مرور بهتر میشی کلااا وضعیتت عاادیه نگران نباش ب مرور عادت میکنی و خوب میشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اون چیزایی ک زده ب دندون عقبت اهنیه دوره دندون؟؟؟اگ اره عادیه ب مرور بهتر میشی کلااا وضعیتت عاادیه ن ...

نه آهنی نیست. یچیز پلاستیکیه چسبونده به زیر دندون آسیاب فک بالا

خیلی اذیت کننده‌س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آهنی نیست. یچیز پلاستیکیه چسبونده به زیر دندون آسیاب فک بالاخیلی اذیت کننده‌س

اوایل همه اذیتا عادیه ب مرور خوب میشه ولی اگ تا نوبت بعدی بهتر نشدی ب دکترت بگو برا من یچیز اهنی بود میرفت تو لثم اخخخ ک چقد درد داشت ولی بعد چن وقت دیگ عادت کرده بودم و اونم جاشو انگار پیدا کرده بود😅 اذیت نبودم 

اوایل همه اذیتا عادیه ب مرور خوب میشه ولی اگ تا نوبت بعدی بهتر نشدی ب دکترت بگو برا من یچیز اهنی بود ...

شما هنوز ارتودنسی داری یا باز کردی؟

من امروز دیگه داشت گریه‌م میگرفت انقد اذیت شدم.. از اون طرفم خیلی نگران بهداشتم، تمیز کردن براکت ها خیلی سخته☹️

شما هنوز ارتودنسی داری یا باز کردی؟من امروز دیگه داشت گریه‌م میگرفت انقد اذیت شدم.. از اون طرفم خیلی ...

ن ندارم 

شما فعلا باید غذای ابکی و نرم بخوری 

اروم مسواک بزن زمانشو زیاد کن من ۵ دقیقه مسواک میزدم کنار براکت وسطشون وسط دندون اروم همرو با خلال دندون پاک میکردم اصلااا با نخ دندون نتونستم ارتباط بگیرم 

ن ندارم شما فعلا باید غذای ابکی و نرم بخوری اروم مسواک بزن زمانشو زیاد کن من ۵ دقیقه مسواک میزدم کنا ...

دقیقا منم خیلی با نخ دندون مشکل دارم، مخصوصا برای دندونای عقب🤦🏻‍♀️

خلال دندون رو حتما امتحان میکنم، مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

دقیقا منم خیلی با نخ دندون مشکل دارم، مخصوصا برای دندونای عقب🤦🏻‍♀️خلال دندون رو حتما امتحان میکنم، ...

اره خلال خوبه ولی با دقت مراقب باش 

قربونت 💙💙