2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست
منم گفتم باشه قبول هرچی هس مرسیدوباره دوستم زنگ زد چیشد خرید واست گفتم ن گفته دوماه دیگ اونم گفت خاک ...

با اون دوستت در جا کات کن لون زندگی خراب کنه ب شدت هم حسوده

ی جور قضیه رو جمع کن نزار به هم بخوره نامزدت به نظر پسر خوبیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گفتم باشه قبول هرچی هس مرسیدوباره دوستم زنگ زد چیشد خرید واست گفتم ن گفته دوماه دیگ اونم گفت خاک ...

خدا بی نوبت شفات بده گلم بنظرم با دوستت قطع رابطه کنی همه چی درست میشه.. موفق باشی 

چرا انقدر راحت تحت تاثیر دوستت قرار میگیری ؟

مگه زندگی بچه بازیه 

فکر کنم هنوز به بلوغ فکری نرسیدی 

با این چیزی که تعریف کردی دوستت حتما با نیت حسادت داره این کار رو انجام میده

به این نمیگن دوست

من اگه جای شما بودم همین الان زنگ میزدم ازش معذرت خواهی میکردم

واقعا چرا فکر نمی‌کنید دوستاتون حسودن خدا لعنت کنه این گرگ های تو پوست بره رو که حسادت میکنن چشم ندا ...

اخه دوستم هشت همزمان دوست بچگیم و فامیلیم 

اصلا انتظار این نداشتم ک بخاد همچین کاری کنه

همه ک نباید آیفون داشته باشن زندگیتو خراب کردی حالا ب دوستت بگو بیاد وسط چرااجازه دخالت ب همه میدین 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بچه ها پیام بدم بهش مطمنم جواب میده و آشتی میکنیم

اما مطمنم اگ من پیام بدم یا زنگ بزنم

دیگه مطمن میشه من بدون اون نمیتونم زندکی کنم 

خودشم همیشه میگفت نامزدم که تو هیچ وقت بدون من نمیتونی زندگی کنی نفش بکشی

میترسم بزنگم یا ی چی بگم برا بعدا بد بشه بگ من هر کاری میکنم اینم آخرش نمیتونه بره

2790
2778
2791
2779
2792