2777
2789
عنوان

سرگذشت من

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 44 پست

عزیزم داستان زندگیتو کامل خوندم

واقعا افرین به قدرتت که تونستی از پس این همه مشکل بربیای

درمورد این اقاهم کار درستی کردی ردش کردی با اینکه سخته ولی پا روی دلت بذار هم بخاطر خودت و هم دخترت

بعد از اونهمه سختی لیاقت یه زندگی پر از ارامش رو داری

مواظب باش از چاله نیوفتی تو چاه

این مشکلم رد کن و درگیرش نشو و بذارش کنار

لنشالله بهترین ها برای خودت و دخترت اتفاق بیفته

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
عزیزم داستان زندگیتو کامل خوندمواقعا افرین به قدرتت که تونستی از پس این همه مشکل بربیایدرمورد این اق ...

قربونت برم گلم مرسی 

ما زن ها ذاتن اون قدرت تو وجودمون هس فقط مونده به شرایطش که بخاییم رو نمایی کنیم یا نه 

چشم عزیزم همینکارو کردم با حرفای شما هم دلم اروم تر میشه که تصمیمم درسته 

اخه یه دیدگاه از بیرون خیلی وافعی تره 

گفتم یه وقت فک نکنم من بخاطر سختیام و ترس از ازدواج مجدد تصمیم گرفتم تموم کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغزم گ و ز پیچ شد از طولانی بودنش خلاصه بگو لطفا 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قربونت برم گلم مرسی ما زن ها ذاتن اون قدرت تو وجودمون هس فقط مونده به شرایطش که بخاییم رو نمایی کنیم ...

سلام عزیزم خوبی؟ هنین الان داستان زندگیت رو تموم کردم و گریه ام گرفت نمی دونم شاید من احساسی ام . بهترین کار رو کردی که با همسراولت ادامه ندادی. و اینکه با این آقا هم درسته خوشتیب هست ولی سعی کن احساسی تصمیم نگیری چون بیش از حد شکاکه .عموی من هم دقیقا همین رفتار هایی که شما دارید میگید رو داشت و شکاک بود به حدی زن عموم اذیت شد که بعد از ۱۰ سال زندگی مشترک و ۳ تا بچه طلاق گرفت .تصمیم درست رو گرفتی .در واقع وابستگیت به اون آقا به خاطر کمبود محبت بوده.

انیدوارم خودت و دخترت خوشبخت بشین💖۰ و اینکه روح پدرتون در آرامش باشه 

Im bad girl......

چه زندگی سختی داشتی اشکم درومد امیدوارم خدا به خودتو دخترت آرامش بده دخترت بزرگ و موفق بشه خستگی این سال ها رو از تنت دربیاره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

استارتر یه چیز میگم شاید پیش خودت بگی دیگه اصلا عمرا

اما یا با شوهر سابقت یه مدت زندگی کن مثلا شش ماه یا حتی بیشتر ،بهش یه فرصت دیگه بده 

میدونم خیلی اذیتت کرده ،اما خودتم میدونی هیچ مردی مثل باباش نمیشه برا دخترت 

شرط بزار براش ،حق و حقوقت رو مشخص کن .

خیالت که راحت شد باهاش ازدواج کن 

اگرم دلت راضی نمیشه ،بی تعارف بهت بگم باید تا اخر عمرت مجرد بمونی تا بتونی ارامش داشته باشی وگرنه ازدواج دوم خیلی خیلی دردسر داره اونم با روحیه دخترت 

دخترت تازه حال روحیش خوب شده ،با وجود یه مرد غریبه باز بهمش نریز خواهشا 

و در اخر که خیلی طولانی بود داستان زندگیت خیلی دلم شکست 

منم سختی زیاد کشیدم ،اما داستانت رو که خوندم اصلا موندم به این همه صبرت و افرین به شجاعتت 

الهی خدا جوری رقم بزنه که هر لحظه بگی شکر شکر شکر 

دختر زندگیتو خوندم یه جاهایی گریه م گرفت اما می‌خوام بگم تو مسیر درستی قرار گرفتی من الان شوهرم شکاکه و با اینکه سعی می‌کنه باهام مهربون باشه ولی همش یه دلشوره ای دارم تو زندگی البته فهمیدم بدتر از شکاکی هم خیانتکار بودن یه مرده 

استارتر یه چیز میگم شاید پیش خودت بگی دیگه اصلا عمرااما یا با شوهر سابقت یه مدت زندگی کن مثلا شش ماه ...

فدات بشم من عزیزم مرسی لطف کردین واقعا 

گلم من اگه یه درصد میدونستم شوهر اولم لیاقتشو داره اصلا جدا نمیشدم اون هنوزم فقط پیگیر منه وقتی دخترم میخاد باباشو‌ببینه به اصرار من میاد وقتی ام که میبینن همو اصلا به دخترم توجه نمیکنه دل دخترم میشکنه بهش زنگ میزنه با ذوق براش چیزی تعریف کنه همین که میگه سلام بابا میدونی من امروز چی خریدم باباش میپره وسط حرفش میگه دخترم بعدن تعریف میکنیگوشی رو بده به مامانت میخام حف بزنم دخترم چشاش پر اشک میشه 

اصلا بلد نیس بخدا من خودمم دوس نداشتم دخترم بابا نداشته باشه ولی واقعا میبینم این پدر وجودش بیشتر اسیب میزنه به دخترم 

دختر زندگیتو خوندم یه جاهایی گریه م گرفت اما می‌خوام بگم تو مسیر درستی قرار گرفتی من الان شوهرم شکاک ...

اخه فدات شم عزیزم امیدوارم خدا برات معجزه کنه و همیشه تو ارامش باشین 

اره این آقایی که تو رابطه بودم هم خیانت کرد بهم 

توجیحشم این بود که از ته دلم بهش نگفتم دوست دارم 

الان اسکرین شاتشو میزارم 

سلام عزیزم.الان تموم کردم .این دفعه ازش تهدیدش کن که شکایت میکنی 

دفعه بعد هم به اینجور مواردی برخوردی الکی بگو بابای بچم زنگ زده میخام رجوع کنم بخاطر دخترم 

اینجوری طرف ول می‌کنه 

گول هیچ مردی و نخور شوهر من و اگر ببینی میگی خیلی همسر خوبیه در کلیات ولی در جزیات اذیت می‌کنه 

در کل تو که انقد قوی هستی تنهایی از پس خودت برمیای نیازی به مرد نداری 

اگرم از تنهایی ناراحتی همینجوری با یکی حرف بزن 

ولی دیگه عمرااااا به ازدواج فکرنکن

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
سلام عزیزم.الان تموم کردم .این دفعه ازش تهدیدش کن که شکایت میکنی دفعه بعد هم به اینجور مواردی برخورد ...

سلام مرسی عزیزم لطف کردی 

اصلا ول کن نیس بخدا منو فقط اونایی که با همچین ادمی در افتادن درک میکنن 

همین امروزم چن بار اومده دم در خونه ام هزار تا پیام داده که تو فقط مال منی من ازت نمیگذرم 

بلاک میکنم میاد در صاحب خونه رو میزنه منو میپرسه 

میرم خونه مامانم میاد شب تا صبح میمونه در خونه مامانم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم با مشاورمون حف زدم میگه بی توجه باش بزار انقد بیاد بمونه اخرش خودش بیخیال میشه