منم بابام نانوایی داره به افغانیا نون نمیفروشه و خدماتی نمیده کل مردم محل این تصمیمو گرفتن همه مغازه ...
کجا دکتری گرفتی منم میخوام🫠😅😂
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر بده از ناراحتی و عذاب یک انسان دیگه شماها خوشحال میشیناز قهر خدا بترسین
شما چرا از قهر خدا نمی ترسید چندین سال هست وارد ایران شدید هر موقعی که خارج می شید اونم به زور بعد از اون عمه محبت که ایرانی جماعت بهتون می کنند میرین کشور خودتون هزار حرف پشت سر ایرانی ها میزنید تا الان که دادیم خوردین مهمانی دیگه بسه برید
من که خنگم تو کو سوزوندن یه چی پیش میاد دور روز بعد جوابای کوبنده میاد ذهنم تف بهم✋🫤
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨