2777
2789
نه ممنوعهسالیانه که ممنوعه ورودشونوگرنه مطمئن باش می اومدن

چن مدت پیش پدرشوهرم چنتا کارگر افغانی برده بود 

اونجا براش کار می‌کردن مشکلی هم پیش نیومد 

کلی ویلا هم هست تو شمال که نگهبانشون خانواده افغان هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که خنگم تو کو سوزوندن یه چی پیش میاد دور روز بعد جوابای کوبنده میاد ذهنم تف بهم✋🫤

بهترین چیز مواجهه شدنه 

یه دوتا دونه دوست سلیطه داشته باشی باهاشون بری بیرون بعد مدتی سلیطه سومی جمع میشی تو 😂 این چیزا درسته ذاتیه معمولا ولی با تجربه به دست میاد 

البته خوبم نیستا بخاطر اینکه مردمو مینشونی سرجاشون همه ازت متنفرن 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بهترین چیز مواجهه شدنه یه دوتا دونه دوست سلیطه داشته باشی باهاشون بری بیرون بعد مدتی سلیطه سومی جمع ...

متنفر بشن ولی حسابم میبرن ازت میترسن پررو بازی دربیارن ‌ سعی میکنم تقویت کنم خودم به نحوی دوست و اینا ندارم الان ولی خب کار نشد نداره 🫶🥰😁 مرسی از هم صحبتیت

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

☑️خبر ممنوعیت فروش نان به اتباع در بردسیر تکذیب می‌شود/ اتباع می‌توانند از ۳ نانوایی در محل اردوگاه بانرخ دولتی نان خریداری کنند

🔸دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بردسیر:انتشار خبری مبنی بر«ممنوعیت فروش نان به اتباع بیگانه»در این شهرستان تکذیب می‌شود

🔸باتوجه نارضایتی مردم از شلوغی صف‌های نانوایی(عرضه نان یارانه‌ای) در سطح شهر،دستوری صادر شده است که اتباع برای تهیه نان یارانه‌ای از نانوایی‌های تعیین شده در اردوگاه نگهداری اتباع استفاده کنند.

🔸علاوه بر توزیع نان یارانه‌ای در نانوایی‌های پیش‌بینی شده در اردوگاه، فروش نان در نانوایی‌های آزاد پز در سطح شهر برای اتباع بلامانع است.

🔸این دستور صرفا مربوط به نانوایی‌های عرضه نان یارانه‌ای در سطح شهر به منظور جلوگیری از ازدحام صف نانوایی بوده و ۳ نانوایی داخل اردوگاه را شامل نمی‌شود.

🔸متاسفانه در بیان دستور قضایی و چاپ این بنر کج‌سلیقگی صورت گرفته و متن کامل اطلاعیه آورده نشده بود که دستور جمع‌آوری آن صادر شد.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
متنفر بشن ولی حسابم میبرن ازت میترسن پررو بازی دربیارن ‌ سعی میکنم تقویت کنم خودم به نحوی دوست و این ...

فدات مشتی 💆‍♀️ اره خو شروع به کار بیرون کنی کم کم باید یادبگیری ، باید تو این جامعه گرگ باشی تا خورده نشی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

چن مدت پیش پدرشوهرم چنتا کارگر افغانی برده بود اونجا براش کار می‌کردن مشکلی هم پیش نیومد کلی ویلا هم ...

بدونن دیپورت میکنن

ممنوعه دولتیه

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫

ما یه سرایدار افغانی داشتیم فوق العاده کارش تمیز بود ، یعنی هر چی ایرانی آوردیم فقط از زیر کار در رو بودن ، تا زمانی که اون بود همه جا برق میزد و می‌درخشید ولی کارگر ایرانی انگار تمیزکاری براش ننگه ، اااااماااا این تنها حسنشونه فوق العاده پر رو هستن ، فقط پول رو می‌شناسن. 

یبار داشت حرف میزد میگفت طالبان عالیه  ، کلا تفکرشون بسیار طالبانی و خشکه ، چشم دیدن ایرانی رو ندارن ، ما عذرش رو خواستیم و برگشت افغانستان . ولی خیلی دوست داره برگرده ایران با وجودیکه همیشه مینالید پولتون بی ارزشه و بیشتر بدید به من . بسیاررررر هیزن و من حتی اجازه نمیدم پسرام بهشون نزدیک بشن .

لطفا قبل از اینکه وارد جزئیاتشون بشید جبهه گیری الکی نکنید که اینها انسانن و فلان ، بله هر آدمی محترمه اما در جایگاه خودش ، اینها باید برگردن کشورشون .چرا در یک بیمارستان دولتی از سیصد تا زایمان دویست و نود و هشتاش افغانه ؟؟ چرا وقتی تو کشور خودم دارم قدم میزنم باید تمام فروشگاه ها دست فروشنده افغان باشه و حتی با بی ادبی حرف بزنن ؟ 

چرا تو پارک بچه ی من نوبتش نمیشه بازی کنه چون هر زن افغان ده تا بچه زاییده و اوردتش پارک ؟؟؟؟

فدات مشتی 💆‍♀️ اره خو شروع به کار بیرون کنی کم کم باید یادبگیری ، باید تو این جامعه گرگ باشی تا خور ...

موافقم خندون باشی خورشید خانوم🫶♥️😘

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

شاید ندونی ولی گیلان پره بخاطر اینکه اونجا کار و بار نیست نمیرن

به گزارش این پایگاه خبری استان‌هایی که به طور کامل برای اقامت شهروندان افغان ممنوع هستند، عبارتند از:

آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه‌وبویراحمد، گیلان، مازندران، سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان و همدان.

قبل‌تر حمزه سلیمانی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه درباره ممنوعیت عدم ورود اتباع افغانستان به این استان گفته بود: درحال‌حاضر با دستورالعمل ابلاغی از شورای‌عالی امنیت ملی حضور، اسکان و اشتغال اتباع افاغنه در ۱۶ استان کشور و از جمله کرمانشاه ممنوع است.

عزیزم ممنوعه

به زبان نیست

یا افغانیا نمیدونستن

یا خودشونو مخفی میکنن تو شهرآ

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
واقعا؟چقدر خوب

بلههههه💃🏻بیان از گشنگی میمیرن سالها سر همین قضیه بهمون میگفتن نژاد پرست

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

بلههههه💃🏻بیان از گشنگی میمیرن سالها سر همین قضیه بهمون میگفتن نژاد پرست

اگه طرف ایرانی باشه ولی کرد نباشه چی؟با اون چجوری رفتار میکنید؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.