2777
2789
اگه طرف ایرانی باشه ولی کرد نباشه چی؟با اون چجوری رفتار میکنید؟

اونارو که تجربه مهمون نوازی ماها زبان زده

ایرانیا رو چشممون جا دارن🤍

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونارو که تجربه مهمون نوازی ماها زبان زدهایرانیا رو چشممون جا دارن🤍

اره بابا منم چند تا کرد اطرافم دیدم خیلی باحال و مشتی بودن😅🤍.نمیدونم چرا بعضی ها بد میگن

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

اره بابا منم چند تا کرد اطرافم دیدم خیلی باحال و مشتی بودن😅🤍.نمیدونم چرا بعضی ها بد میگن

اونا خصومت شخصی دارن😂

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

نه. چون کورد داریم تا کورد. جرئت داری بیا بین کوردای شکاک. عین داعشن البته اینام بعضیاشون. ولی مهابا ...

بحث افغانیارو به کوردا نکشین لطفا

شکاک هام عزیزای ما هستن 

این صحبتای شمام کاملا شخصیه و قضیه همون خصومت شخصیه!

بحث افغانیارو به کوردا نکشین لطفاشکاک هام عزیزای ما هستن این صحبتای شمام کاملا شخصیه و قضیه همون خصو ...

گفتم بعضیییااااشون. تو هم لابد جزو همون بعضی ایی که بهت بر خورده 

گفتم بعضیییااااشون. تو هم لابد جزو همون بعضی ایی که بهت بر خورده

درباره شخص صحبت کنید

بعضی ها ممکنه شامل تعداد زیادی باشه