2777
2789
عنوان

گرفتگیشکم هفته هشتم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟مرسیییتا کی ادامه داشت؟

تا هفته ۹ اینا

من الان رفتم هفته ۱۱ دیگه اونجوری نمیشم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
چند روز پیش دکترم بودم گفتم دل و کمرم درد میکنه گفت خرما بخور ولی درد نمیکنه الان حالت گرفتگیه

برای منم همینه هفته نهم هستم بعضی موقع ها درد دارم مثل درد پریودی در حد یه دقیقه بعد درست میشه نگران نباش دکتر به من گفت چیزی نیست اما اگه لکه بینی داری و درد خیلی شدید که طول میکشه آروم بشه  خطرناکه و برو دکتر برات سونو بنویسه

برای منم همینه هفته نهم هستم بعضی موقع ها درد دارم مثل درد پریودی در حد یه دقیقه بعد درست میشه نگران ...

نه لکه بینی و خونریزی ندارم خداروشکر

دردام لحظه ایه ولی این گرفتگیه هر موقع راه میرم هست

نه لکه بینی و خونریزی ندارم خداروشکردردام لحظه ایه ولی این گرفتگیه هر موقع راه میرم هست

باید استراحت کنید دکتر به من گفته فعالیت نکنم سه ماهه اول در حد غذا پختن برای دو نفر جارو هم نکشم خونه رو زیاد سرپا نباشم در حد سر کوچه رفتن فقط راه برم

باید استراحت کنید دکتر به من گفته فعالیت نکنم سه ماهه اول در حد غذا پختن برای دو نفر جارو هم نکشم خو ...

من واقعا هیچ کار نمیکنم نه غذا نه حتی ظرف شستن همش یا نشستم یا به قول شما میرم تو کوچه پیش همسایه ها میشینم