2777
2789
عنوان

گرفتگیشکم هفته هشتم بارداری

114 بازدید | 22 پست

سلام

دوستان من چند روزه وارد هفته هشتم شدم تهوع خیلی شدید دارم.سینه هام حسای شده. و عضلات شکمم وقتی راه میره میگیره مثل وقتی دراز و نشست میری. البته وقتی میشینم خوبه فقط راه میرم اینطوره.مشکلی هست؟

عزیزم طبیعیه منم اینطوری بودم هفته هشت

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اینجوری میشه امروز دوبار تیر کشیده ولی خونریزی ندارم. یکی دوروز دیگه هم هشت میشم شایدم شدم.

مگه دراز نشست میری؟ نیفته؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
مال منم اینجوری میشه امروز دوبار تیر کشیده ولی خونریزی ندارم. یکی دوروز دیگه هم هشت میشم شایدم شدم.م ...

منم خونریزی ندارم شیاف و آمپول استفاده میکنم

نهه میگم مثل وقتی دراز و نشست میری شکم میگیره ها الان اون حسو دارم

وگرنه من همش استراحتم😃

چند روز پیش دکترم بودم گفتم دل و کمرم درد میکنه گفت خرما بخور ولی درد نمیکنه الان حالت گرفتگیه

الهی 

خب بازم برو ببین چی میگ مطمعن بشی

چیزی نیست بخدا

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞
منم خونریزی ندارم شیاف و آمپول استفاده میکنمنهه میگم مثل وقتی دراز و نشست میری شکم میگیره ها الان او ...

اره مال منم اونجوریه،شیاف و امپولو هرروز میزنی؟ من روز درمیان شاید دوروز درمیان فقط شیاف بذارم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
من چون آی وی اف کردم دو ماهه هر روز یه آمپول دارم یه شیاف

ایشالا که سالم بغلش کنی😍 خودمم چهارسال منتظر بودم میفهمم چقدر ذوق داری

ویارتون ازچندهفتگی شروع شد.وای منم هفته شیشم دارم میمیرم

دقیقا از شروع ۸ هفتگی

من از نصفه شب شروع میشه تا ظهر فقط بالا میاوردم هیچیم نخورده بودما

دیگه رفتم دکترم یه قرص داد که فقط باعث میشه بالا نیارم ولی حالت تهوع شدید دارم