2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم الان داشتم تاپیکاتومیخوندم خیلی واست ناراحت شدم خداذلیلشون کنه هنوزم باهمن؟جدانشدن؟

سلام بله عزیزم باهمن متاسفانه 😔😔،اتاق امشب رفت تو اتاق خواب بیشتر از دوساعت با هم حرف زدن، امشب اومد بهم کفت دیگه جدی شده قضیه ازدواجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله عزیزم باهمن متاسفانه 😔😔،اتاق امشب رفت تو اتاق خواب بیشتر از دوساعت با هم حرف زدن، امشب او ...

وای چقدر نامردن میدونم چه لحظاتسختیروداری خدا بهت صبربده بااین مجودات کثیف میخوای چی کارکنی کاش جدابشی

وای چقدر نامردن میدونم چه لحظاتسختیروداری خدا بهت صبربده بااین مجودات کثیف میخوای چی کارکنی کاش جداب ...

جدا که نمیشه بشم ،بچه ها رو چه کار کنم؟به قول یه بنده خدا جدا شم که بره برا بچه اون خانم پدری کنه،تو رو خدا برام دعا کن حالم اصلا خوب نیست ،خدا خودش کمک کنه انشاالله، انشالله که برگرده و پشیمون بشه 

سلام عزیزم خوبی شوهرت باهات خوب شده ؟

سلام عزیزم خداروشکر خوبم، راستش خیلی عوض شده و اون آدم سابق نیست مثل یه غریبه شده، و هیج محبت و احساس و عاطفه ای نداره، اتفاقا امروز گفت مثل سگ طلاقت میدم، منتظرمن بزارم برم

سلام عزیزم خداروشکر خوبم، راستش خیلی عوض شده و اون آدم سابق نیست مثل یه غریبه شده، و هیج محبت و احسا ...

ای وای عزیزم چرا اینجوری میکنه ؟؟چیزی گفت بی محل کن اصلا دهن به دهنش نزار 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز