2777
2789
عنوان

دعانویس

2490 بازدید | 40 پست

سلام به همه دوستان،ببخشید من حالم زیاد خوش نیست میرم سراغ اصل مطلب، همسر بنده عاشق شده در سن ۴۰سالگی با وجود ۳فرزند،بچه سومم تازه به دنیا اومده، فردای روزی که مرخص شدم از بیمارستان شوهرم رفت شهره دختره و دماغشو عمل کرد،الان من بچم ۱۶ روزه پدرشو ندیده و شوهرم میگه اصلا حسی نسبت بهش ندارم،الانم میگه برو خونه بابات و بچه هاتم بزار پرورشگاه بعد برو شوهر کن، دختره رو که من هم میشناسم صیغه کرده ،هم کور شده هم کر ،قلبش شده یه تیکه سنگ،خیلی بی احساس و بی تفاوت شده نسبت به ما،همه میگن دعا خورش کردن شوهرت رو، من هم دعا نویس نمیشناسم ،رزای سختی رو پشت سر گذاشتم،اون از دوران بارداری و اینم از دوران زایمان و بعدش،کسی هست دعانویس بشناسه و البته مطمئن باشه

من یه دعا نویس خالم اینا میشناسن کل زندگیتو بهت میگه بدون اینکه چیزی بهش بگی 

به خالم گفت یکی از عزیزاتو از دست میدی یک ماه بعدش مادربزرگم مرد بهش گفت کار دادگاهی داری بچش کارش به دادگاه کشید خلاصه همه چی رو عین واقعیت میگه ولی شمارشو ندارم 

✖ forget who forgets you ✖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی هست اسمش سید کنجی تو لار خیلی خیلی معروفه من واقعا اون وقبول دارم

میشه شماره و آدرسشو بهم بدید لطفا 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

2790
2778
2791
2779
2792