2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 40 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هست گوده لار. اونجا همه می‌شناسنش شماره داشتم ازش پیداکنم برات میزارم

سلام

معرفیش ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میشه شماره و آدرسشو بهم بدید لطفا

دعانویس ماهر من یک نفر دیدم و حضوري رفتم پیشش اونم

مرتضی خرسندی تبریزی هستن

اینم شمارشونه 

هرکس هم پشت اقای خرسند تهمت زد و ناروا گفت خوار و ذلیل و پشیمون شد

ایشون برای خودشان هیچ‌پولی نمی‌گیرن میگه به خیریه بزنید و فیش واریزی را بفرستید تا دعا بدم

باور کنید فقط یکبار ازشون رفتم حضوری دعا گرفتم از اون روز به بعد کار و کاسبیم رونق گرفت پسرم دیگه شبها نمیترسید .زنم برگشت خونه 

خدا بهش سلامتی و عمر با عزت بده

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱

گلم ازت خواهش می‌کنم دور دعانویس رو خط بکش

چیزی که شوهر شما رو طلسم کرده زیبایی و لوندی اون زنه

یه خواهش دیگه هم ازت دارم خیلی مهمه هیچ‌وقت جلوی روی شوهرت هیچ‌وقت پیش شوهرت نفرین اون زن صیغه‌ایش رو نکن و ابراز تنفر نسبت بهش نشون نده به هیچ‌کدوم‌شون

می‌دونی چرا؟ چون حال خراب شما برای اون‌ها هیچ اهمیتی نداره و دارن عشق و حال‌شون رو می‌کنند این وسط فقط شما نابود می‌شی

مردی که حتی از سه تا فرزند معصومش به خاطر یه زنِ ف.اح.ش.ه، ج.ن.د.ه و ه.ر.ز.ه گذشته لیاقت شما رو نداره

رهاش کن

خدا رو شکر سه دانگ خونه به اسمته و یه سرپناه داری

شما داری بچه شیر می‌دی

به یه مشاور حتما مراجعه کن حالت بهتر می‌شه

فقط از ته دلم دعا می‌کنم که ایشالله بین‌شون نفرت و جدایی بیوفته شما نفرین نکن من نفرین‌شون می‌کنم از ته دلم هم این کارو می‌کنم شما مراقب بچه‌تون مخصوصا نی نی کوچولوتون باشید

به خودتون خیلی برسید، تیپ کنید، آرایش کنید و بهترین برند و مارک از هر پوشاکی رو تن خودتون و بچه‌هاتون کنید برید پارکی، کافه‌ای، رستورانی به هر حال سعی کن سرگرم باشی یه هوایی به سرت بخوره چون تو خونه نشستن افسردگی رو خیلی زیاد می‌کنه و صد برابر شدت می‌بخشه.

نذار بازنده تو باشی!

گلم ازت خواهش می‌کنم دور دعانویس رو خط بکشچیزی که شوهر شما رو طلسم کرده زیبایی و لوندی اون زنهیه خوا ...

سلام عزیزم خیییلی ممنونم، با یه مشاور در ارتباطم ،از خدا خواستم که بهم کمک کنه و صبر بده ،انشالله کهدبینشون جدایی بیفته و از همدیگه زده بشن

سلام عزیزم خیییلی ممنونم، با یه مشاور در ارتباطم ،از خدا خواستم که بهم کمک کنه و صبر بده ،انشالله که ...

ممنونم که از حال خودتون اطلاع دادید منتظرتون بودم و البته خیلی نگران!

امیدوارم مردی کنارتون قرار بگیره که لیاقتتون رو داشته باشه، شما هنوز خیلی جوانید و نباید از عشق محروم باشید.

در پناه خدا گلم

2790
2778
2791
2779
2792