2777
2789
عنوان

اینم میگذره بچه ها مگه نه

470 بازدید | 44 پست

خودمو با این جمله آروم میکنم شده وسط جمع فک کنین بیچاره ترینین بی پناه ترینین

الان من وسط جمع بغض دارم حس مرگ دارم

ینی میگذره بچه ها؟!

شوهرم با زن فامیل دوسته خیانت میکنه بهم برام خیلی خیلی دعا کنید پر بغضم خیلی محتاجم

خدایا من امشب فقیر ترینم رحمت و عشقتو از من دریغ نکن که پناهی جز تو ندارم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بمیرم برا دلت خواهر خدا بهت صبر بده🥲

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره زنه رو داری؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نمیشه لو شون بدی؟ 🫠

نمیدونم عزیزم نمیدونم تو منجلابم فعلا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

شماره زنه رو داری؟!

همیاسه مادرمه فامیلمونه بابا

برو یه پیج فیک بزن، شماره شو پخش کن 

خدا لعنت کنه آدم خیانتکارو

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بمیرم برا دلت خواهر خدا بهت صبر بده🥲

ممنونم الهی غم نبینی برام دعا کن بهم میرسه

نمیدونم عزیزم نمیدونم تو منجلابم فعلا

امید وارم یه روزی برسه کسایی که باعث شدن تو این حال باشی تو همین منجلاب غرق بشن.... دنیا پر از کارماست، شاید خودشونم نفهمن ولی از یه جایی میخورن که کمرشون بد میشکه، چوب خدا صدا نداره

....💖!
چیزشو قط کن

کاش شدنی بود

ممنونم الهی غم نبینی برام دعا کن بهم میرسه

به روی چشم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.