2777
2789
عنوان

اینم میگذره بچه ها مگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 44 پست

مردها خیلی بد شدن عزیزم.... شوهر من نماز میخونه ولی خانواده اش بهم تهمت میزنن، حرف اونا رو قبول داره و چیزی به روی من نیاورده... تازه امشب بعد دو سه ماه فهمیدم، شوهرم نقش بازی میکرده... خیلی ازش بدم اومد... آدم متظاهر و دو رو

میگم که عزیزم نمیدونم فردام چی میشه شاید یه روزی جدا شدم شاید دق کردم مردم تو منجلاب وحشتناکی گیر کر ...

دلم برای اون بچه میسوزه با پدری به ظالمی شوهر تو که حتی به زن خودش هم رحم نکرد، تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینکه تو این چند وقت سعی کن با سیاست حق و حقوق خودتو از شوهرت بگیری که اگه بعد بدنیا اومدن بچه خواستی جدا شدی حداقل پشتت یچیزی باشه، بخاطر اون بچه نه، ولی بخاطر خودتم شده سعی کن قوی باشی و خودتو نجات بدی

....💖!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم برای اون بچه میسوزه با پدری به ظالمی شوهر تو که حتی به زن خودش هم رحم نکرد، تنها توصیه ای که میت ...

میدونی گاهی بس ک بهم فشار میاد میگم صبر میکنم تا تقسیم ارث و میراث صبر میکنم پدرشوهرم بمیره

تمام مهریمو میگیرم و میرم ببین چه فکرا میاد تو سرم فکر مرگ اطرافیانو میکنم خدافقط حالمو میفهمه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

مردها خیلی بد شدن عزیزم.... شوهر من نماز میخونه ولی خانواده اش بهم تهمت میزنن، حرف اونا رو قبول داره ...

دنیای بدیه همینطور ب هم بدمیکنیم دیگه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

میدونی گاهی بس ک بهم فشار میاد میگم صبر میکنم تا تقسیم ارث و میراث صبر میکنم پدرشوهرم بمیرهتمام مهری ...

سعی کن تا میتونی طلا بخری، به هر بهونه ای! تولد، سالگرد... تمام فاکتور هارم به اسم خودت بزن و بزارشون یه جای امن، اگه خونه و ماشین داره به بهونه بچه هم که شده 3 دنگشو بگیر، مهریه چیزی نیست که به این سادگیا بشه گرفت، نهاید میگه 3 ماه یک سکه و واقعا سخته اگه بدون هیچ پشتیوانه ای طلاق بگیری

....💖!
سعی کن تا میتونی طلا بخری، به هر بهونه ای! تولد، سالگرد... تمام فاکتور هارم به اسم خودت بزن و بزارشو ...

ببین میگم وقتی کلی پول بیاد به حسابش سریع مهریه بذارم اجرا تا همشو بتونم بگیرم

فاکتورا ب نام خودشه میشه فاکتورا رو با خودم ببرم با طلا ها

بدون فاکتور کاری میتونه کنه؟

ببین میگم وقتی کلی پول بیاد به حسابش سریع مهریه بذارم اجرا تا همشو بتونم بگیرمفاکتورا ب نام خودشه می ...

بهت توصیه میکنم اگه طلایی داری که فاکتورش به اسم شوهرته سریع تعویضون کنی مثلا با طلای اب شده و بزاری پیش خودت یا تعویض کنی با طلای دست دوم که فاکتور هم به اسم خودت باشه، چون شوهرت میتونه شکایت کنه و قاضی هم از تو هم طلا رو میخواد هم فاکتور و زمانی که فاکتور به اسم شوهر باشه طلا رو به اون میدن، در مورد پول هم خیلی راحت میتونه از زیرش در بره(اقای قاضی چک دارم) کافیه یه چک هم بده دست کسی... قاضی مهریه تورو قسط بدی میکنه و دستت هم به جایی بند نیست

....💖!
اگه هم میتونی تو این چند ماهیی که به زایمانت مونده بخاطر حاملگیت ازش هدیه طلا بگیر فقط... خیلی بدردت ...

باشه گلم بابت راهنماییت ممنون الهی تنت سالم و لبت خندون باشه

که چی بشه اخه

دلت خنک شه

خب نکن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دلت خنک شهخب نکن

نمیشه عزیزم اتیش این چیزا اونقدر عمیقه تا مغز استخونو میسوزونه

نمیشه عزیزم اتیش این چیزا اونقدر عمیقه تا مغز استخونو میسوزونه

خدا کمکت کنه بتونی یه جوری خودتو از این حال در بیاری 🌹😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم بی زبون نباش راحت برو در خونه دختره بهش جلو پدر و مادرش تذکر بده اگه راه به جایی نبرد با همسرت صحبت کن اگه قدمی بر نداشت مهرتو بزار اجرا.تا کی میخوای بسازی با کثافت کاریش