2777
2789
عنوان

شما تو خیابون مزاحم زیاد دارین

307 بازدید | 16 پست

من اصلا مزاحم زیاد ندارم 

چی بشههههههه که یکی مزاحمم بشه 

بعد دوستام میان میگن که مثلا فلانی مزاحمم شد و شماره میخواست و دنبالم راه افتاد حقیقتا ناراحت میشم میگم ینی من انقدر بی خودم 

البته بگم من اصلا نگاه نمی‌کنم به پسرا 

دست خودم نیس کلا ارتباط چشمی نمیتونم بگیرم

درحالیکه همین دوستامو دیدم که نه تنها ارتباط چشمی میگیرن و طرف رو قورت میدن بلکه یه لبخند ملیح هم میزنن به طرف 

این ربط داره؟ یا کسی که اینطوری نباشه هم باید مزاحم داشته باشه؟ شاید اصن خوشگل نیستم و جذابیت ندارم واسه هیشکی :'(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کرم از خود درخته 

اونام حتما سر و گوششون میجنبه نخ میدن

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اسم کسایی که تو محیط های گوناگون درخواست آشنایی میدن رو مزاحم نمیذارم ،محترمانه درخواست میدن و محترمانه رد میکنم

به غیر از این ها مزاحم نداشتم تا حالا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

تنها برم بله ولی نه مزاحمت بد اکثرا سعی میکنن نخ بدن مخ بزنن 

اینکه تیکه بندازن نه

با پراید مسافر کشی میکنه از سفرهای دبی و اوپتیمای زیر پاش میگه 

😐😂😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

با چشماشون میخان قورتم بدن با اینکه چادریم اخه من ی کرم ساده هم ک نزنم خیلی تو چشمم ابروهام پهن و مشکیه چشام قهوه ای تیره دماغم زیاد بزرگ نیس لبام انگار ژل زدم چنان ارایشی نمیکنم ک جلب توجه کنم ی کرم ی ریمل رژ😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

وای بچه ها 

منظورمو نفهمیدین

من نمیخوام مزاحم داشته باشم 

من میگم چرا مزاحم ندارم 

چون جذاب نیستم؟ 

مشکلم اینه 

نه اینکه میخوام کسی مزاحمم بشه 

وگرنه من اصن تو خیابون کسی مزاحمم بشه محل نمیدم انقدر بهش که خودش بره گورشو گم کنه 

منم مثل توعم..دنبال دوست پسر نیستما اصلا

فقط گاهی فکر میکنم که شاید جذابیت ندارم

ولی خب به پسرا نگا نمیکنم اصلا و حتی از کنارشون رد هم نمیشم..دیگ فهمیدم مشکل قیافم نیس..خودم دوست ندارم کسی بیاد سراغم

حالا انگار مزاحم شدن و شماره گرفتن کار شاخیه  

منم مثل توعم..دنبال دوست پسر نیستما اصلافقط گاهی فکر میکنم که شاید جذابیت ندارمولی خب به پسرا نگا نم ...

دقیقا منم همینطورم 

البته با یه تفاوت که من واقعا نیاز دارم با کسی وارد رابطه‌ شم 

ولی مث تو حتی از کنار پسرا هم تو خیابون رد نمیشم 

یا نگاهشون نمیکنم اصلا 

همش با اخم راه میرم 

خودم واقعا بعضی وقتا خندم میگیره 

والله من تابحال نشده کسی مزاحم بشه تو خیابون هم سرم پایینه هر مردی از کنارم رد بشه سرم پایین شکر خدا پیش نیمده امیدوارم پیش هم نیاد چون متنفرم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف