2777
2789
عنوان

خانما خصوصیات حزب باد رو بگین

275 بازدید | 9 پست

من حزب بادم میخام ببینم راست میگین و اینکه حتما بگین از این حزب باد خوشتون میاد یا بدتون میاد میزان علاقتون برام مهمه هر چی راجبشون میدونین بگین ناراحت نمیشم

حزب باد اصلا خوب نیست خیلی هم بده.یعنی ریاکار و متظاهر .هر چی به نفعش باشه حتی اگر برخلاف ارزش و شرافت و انسانیت باشه  همون رنگ رو بگیره .

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حزب باد چیه؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

چرا🤩

چون هيچكي نميتونه روت حساب باز كنه وهيچكس نميتونه بت اعتماد كنه مثل آب خوردن نظرت عوض ميشه ومواضع ثابتي نداري😐

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
چون هيچكي نميتونه روت حساب باز كنه وهيچكس نميتونه بت اعتماد كنه مثل آب خوردن نظرت عوض ميشه ومواضع ثا ...

درست میگی اینم هست ولی من خیلی محتاطم و خودمو تو مسیر مواظبت میکنم به این شدت که شما میگین نیس این تو موارد خیلی کمه

درست میگی اینم هست ولی من خیلی محتاطم و خودمو تو مسیر مواظبت میکنم به این شدت که شما میگین نیس این ت ...

جاي پيشرفت داريد فرزندم😐

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}